“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Declaratia zilei. Ciolacu, după negocerile PSD-PNL: Florin Cîțu spune lucruri trăznite

EXCLUSIV Marcel Ciolacu lovit de o boala necrutatoare Surse din PSD arunca bomba 840x500 1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații nu pot negocia cu liberalii, dar sunt datori să negocieze cu premierul desemnat. În același timp, Ciolacu consideră că Florin Cîțu spune ”lucruri trăznite”.

”Am discutat cu premierul desemnat căruia i-am trimis cele 10 priorități ale PSD și așteptăm să ne transmită programul său de guvernare, pe un termen cât mai scurt.

Nu avem, în acest moment, nicio discuție pentru ca PSD să intre la guvernare. Nu am avut nicio discuție.”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat despre declarațiile lui Florin Cîțu, care a spus că nu poate negocia cu PSD, Ciolacu a spus că liderul PNL spune lucruri ”trăznite”.

”Una dintre emisiunile mele preferate era ”Copiii spun lucruri trăznite!”. Se pare că și când ești om mare poți spune lucruri trăznite, chiar și în această situație de criză. ”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.