Celebra revistă Lancet CONFIRMA tratamentul doctoriței Flavia Groșan

Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu în revista Lancet. Tratamentul cu inhalarea corticosteroizilor s-a dovedit a fi unul eficient în vindecarea bolnavilor de COVID.

Studiul a fost făcut în perioada 16 iulie – 9 decembrie 2020, de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie. Voluntarii au fost împărţiţi în două grupe. O parte dintre ei au urmat un tratament cu inhalarea corticosteroizilor, iar restul au urmat tratamentele clasice.

Potrivit rezultatelor studiului, bolnavii de covid care au inhalat corticosteroizi s-au vindecat cu o zi mai devreme faţă de cei care au urmat tratamentul clasic. De asemenea, numărul persoanelor care au făcut febră în primele 14 zile a fost mai mic la cei care au urmat tratamentul recomandat de doctoriţa Flavia Groşan, faţă de numărul persoanelor care au urmat tratamentul clasic.

Citiți și:  Doctorița Flavia Groșan a RĂMAS UIMITĂ după ce l-a cunoscut pe George Simion: Frumos foc, briliant, ADORABIL!

Doar 7 la sută dintre participanţii la studiu au raportat reacţii adverse.

Administrarea din timp a tratamentului cu inhalarea corticosteroizilor a redus probabilitatea de a avea nevoie de îngrijiri medicale urgente și a redus timpul de recuperare după COVID-19.

Flavia Groşan: „Luat, neluat dreptul la liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața Covid! Vă pupă mama!”

Reamintim că Flavia Groșan, medicul care susţine că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus după o schemă proprie de tratament, se declară fericită că din ce în ce mai mulți doctori au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament împotriva Covid-19.

„Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama. În fond, despre asta este vorba”, a scris Flavia Groșan.

Citiți și:  Dr. Flavia Groșan, despre George Simion și protestul AUR: Un miting absolut decent. Lumea l-a simțit și începe să-l perceapă ca pe un lider

La doar câteva ore, medicul a mai postat un mesaj: „Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!