CELEBRA ACTRITA – o „MAMA de COSMAR”: Dezvăluirile șocante făcute de o fostă bonă

O fostă a copiilor Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt face dezvăluiri șocante pentru OK! Magazine. Aceasta susține că actrița este o mamă de coșmar și se distruge singură.

Dădaca a povestit în paginile revistei americane că actrița nu mănâncă aproape nimic. Singura masă pe care o ia este dimineața când mănâncă doar cereale și aceasta practic se sinucide. Nu are deloc grijă de ea și de sănătatea ei, dar nici de copiii ei.

Deși Jolie spune că este o mamă dedicată, lucrurile nu stau deloc așa. Copiii ei sunt foarte obraznici, deși actrița folosește numai cuvinte frumoase când vorbește despre ei. Ea îi lasă să mănânce produse de la fast-food la micul dejun.

Angelina Jolie nu-i lasă pe copii să-l sune pe Brad Pitt
„Maddox este tot timpul nervos și reușește să facă tot timpul lucrurile dificile. Chiar și pentru un adolescent are o mare problemă de atitudine”, a povestit dădaca. Femeia susține că Angelina este incapabilă să aibă grijă de copiii ei. În plus, potrivit publicației, Shiloh este își imploră mama să o lase să-și facă prieteni și din afara familiei, aceasta suferind pentru faptul că nu are voie să se joace decât cu frații ei.

„Angie nu spune deloc adevărul. Copiii i-au scăpat din mână, chiar dacă ea folosește doar cuvinte frumoase când vorbește despre ei. Îi lasă să mănânce junk food la micul dejun, și nu îi pune să doarmă la prânz”, a declarat și o prietenă a actriței. De asemenea, aceasta a dezvăluit că Jolie nu-i lasă pe copii nici măcar să-și sune tatăl, când aceștia vor să vorbească cu el.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile