Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt pe lista teroriştilor de la ISIS. Vezi si ce alte vedete mai sunt luate în vizor

brad-pitt-si-angelina-jolie-pe-lista-teroristilor-de-la-isis-ce-alte-vedete-mai-sunt-luate-in-vizor-226915-1

Teroriștii Statului Islamic ar avea o listă cu celebrități care ar putea fi țintele unor atacuri în viitorul apropiat. Potrivit unor specialiști americani, printre starurile de la Hollywood aflate în vizorul ISIS se află cuplul Brad Pitt și Angelina Jolie, dar și Kim Kardashian.

Angelina Jolie şi Brad Pitt ar trebui să aibă grijă prin ce ţări vor călători şi să evite cât mai mult cu putinţă zonele de conflict, întrucât sunt principalele ţinte ale teroriştilor din Statul Islamic, fruntaşi pe lista neagră a acestora.

VEZI SI: Liderul ISIS, actor israelian pregatit de Mossad

„Să răpească pe cineva atât de faimos ar fi o reuşită uriaşă pentru ISIS”, a declarat Paul Huebl, specialist american în securitate. „Nu doar familiile actorilor, ci şi casele de producţie vor accepta, cu siguranţă, să plătească bani grei pentru a-i recupera vii şi nevătămaţi”, e convins Huebl. Alegerea celor de la ISIS nu e deloc întâmplătoare. Actriţa Angelina Jolie a atras furia teroriştilor după ce i-a criticat recent într-un discurs la Consiliul de Securitate al ONU.

VEZI SI: Jihadistii din Statul Islamic publică noi IMAGINI CUTREMURĂTOARE | Un copil de zece ani ucide un prizonier

De planurile diabolice marca ISIS n-a scăpat nici Kim Kardashian, pe care islamiştii o dispreţuiesc pentru că umblă mult prea dezbrăcată şi o consideră un exemplu negativ pentru femeile lor.

VEZI SI: ISIS: inamicul nr. 1 al umanitatii

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *