“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Cea mai gravă problemă devoalată de infectarea lui Mirel Curea după al doilea vaccin anti-Covid: transmiterea bolii tuturor, în condiții de „siguranță”

v5q

Colegul nostru Mirel Curea de la Evenimentul Zilei a povestit ieri seară, la Sinteza zilei, că s-a infectat cu SARS-CoV-2 la 10 zile după ce a făcut rapelul, a transmis Antena 3 publicând online și o intervenție în direct a cunoscutului jurnalist.

Mirel Curea este un tip puternic și nu ne temem că boala îl va afecta, mai ales că este supravegheat îndeaproape de un medic experimentat. De altfel, pentru orice eventualitate, ne-am și oferit să-i obținem Ivermectină, dacă are nevoie.

Discuția din studioul Antenei 3 a detaliat postarea pe care jurnalistul deja o făcuse pe contul său de Facebook și în care afirma că „vaccinul nu imunizează la absolut, dar nu permite, în cel mai rău caz, decât dezvoltarea unor forme ușoare.”. Dar problema este și mai gravă, după părerea noastră, așa cum vom explica mai jos.
Informația este că pe 12 februarie Mirel Curea și-a făcut rapelul, după care a venit fiica sa în vacanță, din Franța, cu două teste făcute, unul în orașul în care face facultatea și al doilea test la aeroport, în Paris, înainte să urce în avion. Astăzi, jurnalistul este sigur că fiica sa a luat virusul din avion.

„A stat în izolare, părându-mi-se și mie absurd că vine cu două teste negative și totuși stă în izolare. După 8 zile a trebuit să facă testul de plecare. Opa, testul de plecare era pozitiv. Și eu și soția mea am fost liniștiți în ceea ce ne privește, dar și pentru ea. A avut o zi o subfebrilitate, o roșeață în gât, lucruri banale.”, a spus jurnalistul.

„Iar eu și soția mea am fost liniștiți că avem vaccinul făcut și rapelul, a trecut mai mult de 10 zile. Îi invit pe toți cei care se uită la noi să încerce să pună în paranteză toate idioțeniile pe care le-au auzit. Orice semn, cât de mărunt, strănut, roșu în gât, nas care curge, durere de cap, să nu caute motive că au stat în curent sau au mâncat o înghețată.

Eu însumi am făcut acest cretinism. Am stat două zile liniștit spunându-mi că am ieșit în curte și tot felul de explicații despre care nu știi dacă sunt fugă de realitate sau altceva. Iar în noaptea de luni spre marți am mâncat o portocală. Și mi-am dat seama că nu-i simt mirosul”, a povestit Mirel Curea.

Jurnalistul a spus că soția sa i-a făcut imediat un test și acesta a ieșit pozitiv. În plus, că la DSP nu a răspuns nimeni, niciodată, după ore și ore de apeluri repetate.

Ce probleme grave rezultă din această experiență neplăcută pe care o trăiește jurnalistul EvZ, după părerea noastră:

1.Testele PCR nu au depistat virusul pe care îl avea cel puțin una dintre persoanele testate din avion. Dacă testele au definit cel puțin o persoană purtătoare de virus drept sigură înseamnă că e posibilă și reciproca.

2. Te poți îmbolnăvi și dacă ai făcut vaccinul complet.

3. Vaccinul NU IMUNIZEAZĂ și, mai grav, crează o falsă siguranță dar și un pericol real pentru cei din jur care se pot infecta cu virusul chiar de la o persoană vaccinată, care se crede sigură, dar poate fi deja bolnavă sau /și ASIMPTOMATICĂ.

Concluzia cred că o poate trage oricine.

Și atunci, despre ce eficiență a vaccinului vorbim? Despre ce concerte pentru vaccinați vorbim? Despre ce pașapoarte de vaccinare vorbim?

Revin cu concluzia, pentru cei ca Vlad Voiculescu care poate înțeleg mai greu:

Un vaccinat poate fi o adevărata bombă silențioasă purtătoare de viruși, care poate detona o întreagă comunitate cu tot cu certificatul de vaccinare semnat de alde Gheorghiță la purtător.

Opriți vaccinarea de zeci și, în curând, sute de milioane de euro (apropo, câte spitale sau catedrale se puteau face cu banii aștia?), aruncați vaccinurile și aprobați tratamentul cu Ivermectina și Arbidol! – Activenews

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.