“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Se opun vaccinării obligatorii! Mii de pompieri, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de intervenţie susţin o PETITIE

vaccin matei bals 2 4 1 1000x600 1

Angajații serviciilor respective susțin petiția de anulare a obligativităţii de vaccinare anti-COVID deoarece se tem că introducerea acestei restricţii va duce la pierderea locurilor de muncă şi la lipsă de personal.

Mii de pompieri, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de intervenţie din Cehia au susţinut o petiţie de anulare a obligativităţii de vaccinare anti-COVID, conform informațiilor transmise de reuters.com

Amintim că noul guvern ceh, care a preluat mandatul cu aproximativ o lună în urmă, are în vedere renunţarea la obligativitatea luată în calcul de administraţia anterioară pentru grupurile de risc, care nu a fost pusă în practică.

Petiţia acumulase 4.664 de semnături până marți
În momentul de față, nu a fost luată nicio decizie cu privire la cei circa 56.000 de lucrători din serviciile de urgenţă şi salvare, potrivit sursei menționate. În acest context, o infirmieră a declarat într-o conferinţă de presă, alături de alţi susţinători ai petiţiei, că este de-a dreptul furioasă.

„Ceea ce mă înfurie în legătură cu această situaţie este că am lucrat zile la rând în ultimii doi ani, neglijându-ne familiile, iar acum suntem ameninţaţi că vom fi concediaţi”, a declarat marţi infirmiera Eva Peterkova într-o conferinţă de presă.

De asemenea, petiţia acumulase până marți 4.664 de semnături din partea poliţiştilor, pompierilor şi angajaţilor serviciilor de intervenţie. Aceștia spun că vaccinarea ar trebui să fie o decizie personală.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.