“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIȘTIRI BUZAU

CE PARERE AVETI? O tanara din Buzau a SPULBERAT CU MASINA un CLAN TIGANESC! Aceasta este acum AMENINTATA de toata satra! – VIDEO

accident tig

Tânăra care a spulberat cu mașina un grup de tigani este amenințată de pe patul de spital de victime. Ea a băgat în spital doi tigani din Calvini, din clanul Oiță, iar pe alți trei, între care și minorul Bercea Mondial, i-a tăvălit serios după ce a efectuat o depășire neinspirată și a pierdut controlul volanului.

Grupul de tigani se aflau la Potârnichești ca să cumpere o mașină la mâna a doua. Priveau de pe marginea drumului către echipajele de la ambulanță care îngrijeau răniții dintr-un accident când, brusc, chiar ei au devenit victimele unui eveniment rutier.

Au fost izbiți precum popicele de un Logan condus de o tânără, șofer profesionist, care a intrat în depășirea unui TIR fără să fi apreciat corect distanța față de mașinile de pe contrasens. A tras de volan, s-a rotit și a intrat cu partea laterală în grupul de tigani, toți membri ai clanului Oiță, din Calvini, între care se afla și minorul Bercea Mondialu. Dintre victime, numai două au necesitat internare.

Cu picioarele rupte și plini de julituri, răniții din accident amenință că își fac singuri dreptate dacă poliția nu o sancționează pe tânăra șoferiță. Spun că femeia a tras de volan ca să scape cu viață dintr-un eventual impact frontal cu mașinile de pe contrasens fără să îi pese de viețile țiganilor.

Martorii accidentului de luni spun că evenimentul putea să aibă un deznodământ mult mai grav, dacă intra frontal în mașinile de pe contrasens ori în grupul de tigani. Pentru greșeala din trafic, Denisa Maria, tânăra care a produs accidentul, s-a ales cu dosar penal. Pentru mulți este cu atât mai inexplicabilă eroarea comisă prin depășirea autotrenului cu cât se știe că tânăra este șofer profesionist.

VEZI SI: Din răzbunare, un roman a călcat cu camionul o şatră de ţigani. 24 de morti.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.