“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în septembrie 2023

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Disenchantment: Partea 5, unde Bean trebuie să-și înfrângă mama și să scape de o profeție care prezice că va ucide pe cineva drag pentru a salva Dreamland; Virgin River: Sezonul 5, prezintă noi relații surprinzătoare, o despărțire șocantă, un proces dificil, un rămas-bun sfâșietor și un incendiu care amenință orașul; Top Boy: Sezonul 3, un sezon care aduce noi provocări, amenințări și consecințe.

În plus, filmele Band of Brothers, Erin Brockovich, Fight Club, The Italian Job, The Pacific, dar și cel de-al doilea sezon din Flavours of Romania vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii septembrie 2023 la Netflix

El Conde – FILM NETFLIX

15 SEPTEMBRIE 2023

El Conde este o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă. În film, Augusto Pinochet, simbol al fascismului global, este creionat ca un vampir care trăiește ascuns într-un conac părăsit din capătul sudic al continentului, ostoindu-și setea de rău pentru a supraviețui. După două sute cincizeci de ani de viață, Pinochet a decis să nu se mai hrănească cu sânge și să renunțe la privilegiul vieții eterne. Nu mai poate suporta gândul că va rămâne în istorie ca un pungaș. În ciuda obârșiilor lui dezamăgitoare și oportuniste, o relație neașteptată îl inspiră către o viață plină de pasiune contrarevoluționară vitală.

 • | Regizat de: Pablo Larraín
 • | Scris de: Pablo Larraín și Guillermo Calderón
 • | Produs de: Rocío Jadue, Juan de Dios Larraín
 • | Producători executivi: Cristian Donoso, Sergio Karmy
 • | Cu: Jaime Vadell, Alfredo Castro, Paula Luchsinger, Antonia Zegers,  Amparo Noguera, Gloria Münchmeyer, Diego Muñoz, Marcial Tagle, Catalina Guerra

Sex Education: Sezonul 4 – SERIAL NETFLIX

21 SEPTEMBRIE 2023

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal.

Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

 • | Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn
 • | Regizat de:  Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland
 • | Producătorul seriei: Callum Devrell-Cameron 
 • | Produs de: Rem Conway
 • | Cu: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings, Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua

The Wonderful Story of Henry Sugar – FILM NETFLIX

Adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei Minunata povestire a lui Henry Sugar, de Roald Dahl.

 • | Scris și regizat de: Wes Anderson
 • | Bazat pe o nuvelă de: Roald Dahl
 • | Produs de: Alice Dawson, Jeremy Dawson, John Peet, Octavia Peissel, Steven Rales
 • | Cu: Rupert Friend, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Dev Patel, Richard Ayoade

ÎN CURÂND

Seriale Netflix care apar în septembrie 2023

1 SEPTEMBRIE 2023

Disenchantment: Part 5 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Disenchantment: Partea 5

Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie
Disenchantment: Part 5

Pentru a salva Dreamland de mânia reginei Dagmar, Bean trebuie să-și înfrângă mama și să scape de o profeție care prezice că va ucide pe cineva drag.

Love is Blind: After the Altar: Season 4 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Ce s-a mai întâmplat: Sezonul 4

La un an de la experiența cabinelor, concurenții din acest sezon vin cu noutăți și perspective surprinzătoare, în timp ce se pregătesc pentru o înfruntare fotbalistică.

3 SEPTEMBRIE 2023

Is She the Wolf? – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Ea este lupul?

1693590168 196 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Toți sunt în căutarea dragostei adevărate, dar printre ei este ascunsă cel puțin o sabotoare care doar se preface că se îndrăgostește.

6 SEPTEMBRIE 2023

6ixtynin9 The Series – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Serialul 6ixtynin9

După ce își pierde slujba, o femeie descoperă un pachet misterios în pragul ușii apartamentului, iar viața ei ia o întorsătură nefericită.

Infamy – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Infamie

Prinsă între rădăcinile ei rome și presiunea grupului de prieteni, o tânără de 17 ani speră să devină cântăreață de hip-hop în ciuda regulilor stricte impuse de ai săi.

Reporting For Duty – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Chemat la datorie

1693590168 246 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

După ce Suzano preia rolul de comisar-șef la o nouă secție de poliție, timidul novice va trebui să arate ce poate în fața neînfricaților săi subalterni.

Tahir’s House – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Casa lui Tahir

O familie de antreprenori amatori trebuie să colaboreze pentru a-și transforma magazinul de pește falimentar într-o afacere prosperă, dar dezvoltarea nu este ușoară.

7 SEPTEMBRIE 2023

Dear Child – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Dragă copilă

1693590168 350 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Evadarea unei femei misterioase dintr-o captivitate cumplită îndrumă anchetatorii către groaznicul adevăr din spatele unei dispariții nerezolvate cu ani în urmă.

GAMERA – Rebirth- – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: GAMERA: Renașterea

În vara lui 1989, patru puști din Tokyo asistă la neputința unei țestoase kaiju Gamera, care înfruntă apoi cu curaj uriașii monștri mâncători de oameni.

Top Boy: Season 3 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Top Boy: Sezonul 3

1693590168 48 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Sully preia controlul, forțându-l pe Dushane să încaseze banii, dar noul ordin aduce noi provocări, amenințări și consecințe.

Virgin River: Season 5 Part 1 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 5 Partea 1

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

8 SEPTEMBRIE 2023

A Time Called You – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Timpul te cheamă

1693590168 533 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

O femeie îndurerată călătorește ca prin magie în anul 1998, unde cunoaște un bărbat care seamănă izbitor de mult cu răposatul ei iubit.

Burning Body – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Corpul în flăcări

După ce un polițist este ucis și incendiat, toată lumea privește către alți doi agenți: iubita lui și amantul ei. Inspirat de evenimente reale.

Selling The OC: Season 2 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Orange County e de vânzare: Sezonul 2

1693590168 770 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Agentele de succes de la Grupul Oppenheim cunosc o potențială nouă colegă de echipă, neagă zvonuri periculoase și testează apele imobiliare din Cabo.

12 SEPTEMBRIE 2023

Glow Up: Season 5 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Glow Up: Sezonul 5

1693590168 646 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

O nouă serie de make-up artiști aspiranți își trasează, conturează și uniformizează calea spre o carieră de succes în acest reality-show creativ și plin de culoare.

13 SEPTEMBRIE 2023

Class Act – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: O mie de vieți ale lui Bernard Tapie

1693590168 785 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.

14 SEPTEMBRIE 2023

Thursday’s WidowsSERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Văduvele de joi

Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.

15 SEPTEMBRIE 2023

Miseducation – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Proastă educație

După o umilire în public, o influenceriță aspirantă se înscrie la singura facultate care o acceptă și în care speră să-și recâștige statutul social.

Surviving Summer: Season 2 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: O vară în valuri: Sezonul 2

Summer se antrenează cu prietenele ei pentru competiția națională de surf. O nouă rivală face valuri în apă și printre băieți.

The Club: Season 2 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Clubul Istanbul: Sezonul 2

1693590168 669 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

În lipsa soțului, Raşel își crește fiica la Club Istanbul cu ajutorul mamei ei, dar relația le este pusă la încercare de pierderi și trădări.

20 SEPTEMBRIE 2023

Hard Broken – SERIAL NETFLIX

1693590168 320 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

O crimă îngrozitoare creează haos într-un grup de prieteni și scoate la iveală iubirile secrete și trădările din spatele vieții lor aparent perfecte.

21 SEPTEMBRIE 2023

KENGAN ASHURA: Season 2 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: KENGAN ASHURA: Sezonul 2

Continuă a doua rundă din turneul pe viață și pe moarte Kengan, dar fără Ohma. Gladiatorii puternici se înfruntă, iar un personaj dubios pune la cale o lovitură violentă.

Scissor Seven: Season 4 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Foarfecele lui Șapte: Sezonul 4

După o luptă încrâncenată, deși grav rănit, Șapte trebuie să își revină, să apere Insula Găinii și să-și protejeze prietenii de un alt asasin din umbră nemilos.

22 SEPTEMBRIE 2023

Love Is Blind: Season 5 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 5

Sperând că marea iubire este de cealaltă parte a peretelui, un grup de bărbați și femei în căutarea dragostei au parte de răsturnări de situație și triunghiuri amoroase.

28 SEPTEMBRIE 2023

Castlevania: Nocturne – SERIAL NETFLIX

Franța, 1792. Un nou serial de animație în universul Castlevania de la realizatorii Kevin Kolde („Castlevania”) și Clive Bradley („Fantomele fiordului”).

29 SEPTEMBRIE 2023

Love Is Blind: Season 5 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX / Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 5

1693590168 9 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Sperând că marea iubire este de cealaltă parte a peretelui, un grup de bărbați și femei în căutarea dragostei au parte de răsturnări de situație și triunghiuri amoroase.

Filme Netflix care apar în septembrie 2023

1 SEPTEMBRIE 2023

A Day and a Half – FILM NETFLIX / Titlu localizat: O zi și jumătate

În încercarea disperată de a se reapropia de fiica sa, un bărbat înarmat dă buzna într-un centru medical și își răpește soția înstrăinată, care lucrează acolo.

Friday Night Plan – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Planul pentru vineri seara

Când mama lor pleacă într-o călătorie de afaceri, doi frați certăreți fac echipă pentru a participa în secret la petrecerea anului înainte ca aceasta să revină acasă.

Happy Ending – FILM NETFLIX

După un an de relație fericită, propunerea Lunei de a include a treia persoană în viața lor sexuală răstoarnă cu totul apropierea dintre ea și Mink.

7 SEPTEMBRIE 2023

What if – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Oare cum ar fi?

1693590168 203 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Aflați în luna de miere, doi muzicieni proaspăt căsătoriți sunt prinși de furtună pe o insulă, având de înfruntat realități neplăcute, care le-ar putea distruge căsnicia.

13 SEPTEMBRIE 2023

Freestyle – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Cracovia Freestyle

1693590168 704 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Un rapper cu un trecut de infractor este în ascensiune și are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.

14 SEPTEMBRIE 2023

Ehrengard: The Art of Seduction – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Ehrengard: Arta seducției

Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal și într-o poveste de dragoste neașteptată.

Once Upon a Crime – FILM NETFLIX / Titlu localizat: A fost odată o crimă

În timp ce se află la balul regal cu Cenușăreasa, Scufița Roșie se trezește în mijlocul unui mister. Va reuși să rezolve cazul înainte ca orologiul să bată de miezul nopții?

15 SEPTEMBRIE 2023

Love at First Sight – FILM NETFLIX / Titlu localizat: A te îndrăgosti la prima vedere

Doi străini se apropie în timpului unui zbor spre Londra, dar soarta îi desparte. O reîntâlnire pare puțin probabilă, dar dragostea are căile ei de a sfida destinul.

22 SEPTEMBRIE 2023

How To Deal With a Heartbreak – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Viața imită blogul 2

1693590168 84 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.

The Black Book – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Caietul negru

După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.

27 SEPTEMBRIE 2023

Overhaul – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Încărcătură periculoasă

1693590168 250 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Roger, un pilot de curse cu camioane, pierde totul, dar primește o ofertă tentantă și periculoasă: să devină șoferul unei bande de hoți.

Street Flow 2 – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Băieții din suburbie 2

1693590168 572 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

După trădări, răzbunări și violențe, frații Traoré continuă să lupte pentru un viitor mai bun într-o suburbie sordidă a Parisului.

28 SEPTEMBRIE 2023

Love is in the Air – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Dragostea este în aer

1693590168 411 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

O femeie pilot extrem de independentă luptă să-și țină afacerea de familie pe profit, dar se îndrăgostește de bărbatul trimis de șefii mari ca să-i închidă operațiunile.

29 SEPTEMBRIE 2023

Do Not Disturb – FILM NETFLIX

1693590168 536 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie
Do Not Disturb. Cem Yilmaz as Ayzek Metin in Do Not Disturb. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

După pandemie, un bărbat de vârstă mijlocie își găsește o slujbă la un hotel liniștit, dar niște oaspeți excentrici îi transformă prima noapte într-o aventură nebună.

Nowhere – FILM NETFLIX / Titlu localizat: Nicăieri

1693590168 91 Ce filme si seriale noi apar pe Netflix in septembrie

Plutind în derivă pe mare într-un container de transport, o femeie însărcinată încearcă să supraviețuiască după ce a fugit dintr-o țară totalitaristă devastată.

Special de comedie Netflix, septembrie 2023

5 SEPTEMBRIE 2023

Shane Gillis: Beautiful Dogs – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de stand-up marca Shane Gillis.

12 SEPTEMBRIE 2023

Michelle Wolf: It’s Great to Be Here – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de stand-up marca Michelle Wolf.

19 SEPTEMBRIE 2023

Kountry Wayne: A Woman’s Prayer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul Kountry Wayne oferă un spectacol efervescent despre viața ca tată al unui copil de 10 ani, cum știi dacă o femeie te place și de ce ține aproape de Iisus.

Documentare Netflix care apar în septembrie 2023

6 SEPTEMBRIE 2023

Predators – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Prădători în lumea animalelor

Vezi viața prin ochii gheparzilor, urșilor polari și ai altor vajnici vânători ai planetei, în lupta lor pentru supraviețuire.

Scout’s Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Pe cuvânt de cercetaș: Dosarele secrete ale Cercetașilor Americii

Supraviețuitori, denunțători și experți rememorează mușamalizarea abuzului sexual vreme de zeci de ani la Cercetașii Americii, precum și impactul sfâșietor al acesteia.

8 SEPTEMBRIE 2023

Rosa Peral’s Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Interviu cu Rosa Peral

Acest documentar despre crime reale include primul interviu din închisoare cu Rosa Peral, condamnată pentru uciderea partenerului ei, cu ajutorul unui fost iubit.

Spy Ops – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Operațiuni de spionaj

Agenți din diverse servicii de informații, de la MI6 la CIA, ne spun povești despre spionaj, campaniile din Războiul Rece și lovituri de stat.

13 SEPTEMBRIE 2023

Wrestlers – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Wrestling: Vis, pasiune, sacrificiu

Un serial documentar despre o organizație de lupte profesioniste, în care noii sefi și echipa lor de staruri în ascensiune caută să aibă impact și în afara ringului.

15 SEPTEMBRIE 2023

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 7 – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 7

Jurnalistul și fostul deținut Raphael Rowe experimentează viața în închisorile din Finlanda, Cehia, Indonezia și Insulele Solomon.

18 SEPTEMBRIE 2023

The Saint of Second Chances – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Sfântul celei de-a doua șanse

O dinastie a baseballului care a evoluat pe umerii distracției și un dezastru disco care aproape a distrus-o. Un documentar despre Mike Veeck și revenirea sa miraculoasă.

26 SEPTEMBRIE 2023

Who Killed Jill Dando? – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Jill Dando?

Documentarul rememorează detaliile uciderii șocante a îndrăgitei prezentatoare TV Jill Dando, în 1999, un caz care continuă să intrige experții și publicul deopotrivă.

27 SEPTEMBRIE 2023

Encounters – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Apariții extraterestre

Întâlnirile cu OZN-uri raportate în ultimii 50 de ani sunt analizate în acest serial documentar captivant, care pune cap la cap noi dovezi uluitoare.

28 SEPTEMBRIE 2023

The Darkness within La Luz del Mundo – DOCUMENTAR NETFLIX / Titlu localizat: Întunericul din La Luz del Mundo

Acuzele aduse liderilor megabisericii La Luz del Mundo scot pentru prima dată la iveală abuzurile suferite de victime, prin interviuri în exclusivitate.

Netflix pentru copii și familie în septembrie 2023

7 SEPTEMBRIE 2023

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE / Titlu localizat: Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 3

În cursa de distrugere definitivă a armelor atotputernice Tianshang, Cavalerii Dragon înfruntă dușmani cunoscuți, dar și neașteptați.

18 SEPTEMBRIE 2023

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE / Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 5

Opaline a reușit să extragă focul dragonului de la Sparky, devenind un Alicorn malefic foarte puternic. Dar Opaline vrea întreaga putere din Ecvestria!

22 SEPTEMBRIE 2023

Spy Kids: Armageddon – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE / Titlu localizat: Joaca de-a spionii: Armageddon

Un dezvoltator de jocuri lansează un virus periculos, iar cei doi copii ai unor agenți secreți trebuie să colaboreze pentru a-și salva părinții și lumea.

25 SEPTEMBRIE 2023

Little Baby Bum: Music Time – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE / Titlu localizat: Little Baby Bum: Să cântăm

Alătură-te distracției la grădinița Magic Time, unde muzica și magia sunt la ele acasă și fiecare zi este o aventură însoțită de melodii cunoscute și noi descoperiri!

29 SEPTEMBRIE 2023

Power Rangers Cosmic Fury – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Lordul Zedd se întoarce mai puternic ca niciodată, iar echipa Furiei Cosmice se avântă în cosmos pentru a înfrunta împăratul malefic și a salva universul.

Titluri licențiate pe Netflix în septembrie 2023

1 SEPTEMBRIE 2023

 • 13 Going on 30
 • Awake
 • Death at a Funeral
 • Double Jeopardy
 • Dr. Seuss’ The Grinch
 • Dr. Seuss’ The Lorax
 • How the Grinch Stole Christmas
 • Jack Reacher
 • Jack Reacher: Never Go Back
 • Jackass: Number Two: Unrated Version
 • Jackass 3
 • Spirit: Stallion of the Cimarron
 • The Animal
 • The Book of Eli
 • The Croods
 • The Holiday
 • The Italian Job
 • World Trade Center

4 SEPTEMBRIE 2023

 • Fifty Shades Freed
 • Fifty Shades Darker

5 SEPTEMBRIE 2023

11 SEPTEMBRIE 2023

15 SEPTEMBRIE 2023

 • 50 First Dates
 • Band of Brothers
 • Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure
 • Certain Women
 • Chicago
 • Erin Brockovich
 • Eurotrip
 • Fight Club
 • In Time
 • Just My Luck
 • The Pacific
 • The Talented Mr. Ripley

20 SEPTEMBRIE 2023

 • Flavours of Romania: Sezonul 2

În curând pe Netflix

Choona – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Jaf din răzbunare

Când un grup de inadaptați descoperă un dușman comun într-un politician nemilos, dar superstițios, ei pun la cale un jaf pentru a se răzbuna.

Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Rece ca gheața: Crimă, cafea și Jessica Wongso

Documentarul explorează întrebările rămase fără răspuns despre procesul Jessicăi Wongso, la ani buni după moartea prietenei ei, Mirna Salihin.

Song of the Bandits – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Strigătul bandiților

În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.

The Devil’s Plan – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Planul diavolului

În acest concurs, participanții se întrec în jocuri de inteligență și strategie pentru a fi desemnați câștigători și a pleca acasă cu marele premiu.

Vasco Rossi: Living It – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Vasco Rossi: O viață trăită

Vasco Rossi, cel mai iubit star rock al Italiei, oferă o perspectivă fără precedent asupra unor detalii din viața personală și cariera sa de succes.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.