“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ce a facut “Ramaru 2”, autorul unor crime de o rara monstruozitate, imediat dupa ce a iesit din puscarie

4 marius csampar fb
Nu mai puțin de 99 de ani de pușcărie a primit Marius Csampar, pedeapsa dată de magistrați pentru cele șase crime pe care le-ar fi comis. A fost eliberat condiționat în urmă cu doar câteva zile, după ce a ispășit 23 de ani de închisoare. Ce a făcut prima dată după ce a fost eliberat?

Marius Csampar și-a deschis o pagină pe un site de socializare, acolo unde a dezvăluit că filmul său preferat este „Hannibal”, iar cartea sa de căpătâi, romanul „Pădurea spânzuraților”, al lui Liviu Rebreanu.

„Vezi-ți de treaba ta, am văzut că ai o familie frumoasă”
De asemenea, la câteva zile după ce a ieşit din închisoare, Csampar a făcut un live pe pagina lui de Facebook și i-a transmis un mesaj uluitor unuia dintre cei care au comentat în legătură cu eliberarea sa.

“Nu e treaba ta dacă am meritat sau nu să mă eliberez . (…) Vezi-ți de treaba ta, am văzut că ai o familie frumoasă, să-ți trăiască. Bine, asta nu ca o ameninţare, e ca o urare, înțelegi? Și ca un sfat, să-ți vezi de familia ta. Și lasă-i pe alţii să trăiască cum știu şi cum pot. Te salută fratele tău și mult respect din partea mea. Hai, pa”, au fost cuvintele lui „Râmaru 2” la adresa celui care a îndrăznit să comenteze decizia magistraților de la Tribunalul Mehedinți, care au admis cererea de liberare condiționată a celui supranumit ”Râmaru 2”, după ce ar fi ucis șase oameni. De asemenea, Marius Csampar și-a actualizat și profilul: „Sper ca, de data asta, să prețuiesc libertatea pentru totdeauna”.

Marius Csampar a fost prins în 1996, după ce a omorât, alături de un om al străzii, o bătrână. S-a descoperit apoi că nu era la prima crimă. Alte cinci omoruri au ieșit la iveală, pe care le-a recunoscut. De la bătrâna despre care a spus că e singura crimă pe care o regretă a furat bani, sarmale, carne din ciorbă și o lenjerie de pat.

Sursa: cancan.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.