Liber pe strazi. Criminalul care a îngrozit România, eliberat după 22 de ani. A ucis 6 oameni şi a fost condamnat pe viaţă


Un complet de judecată din Mehedinți a admis cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar, încarcerat la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin pentru uciderea a șase oameni.

El fusese condamnat pe viață și a executat 22 de ani, transmite euroolteniainfo.com.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

Unul dintre polițiștii care a lucrat la acest caz a declarat că speră ca acesta să își fi învățat lecția.

„Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate. Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a mai adăugat polițistul.

Citiți și:  MARIUS CSAMPAR, SCANDAL CU CRISTIAN CIOACĂ, DUPĂ GRATII: “DACĂ ĂSTA MAI STĂ ÎN CAMERĂ AZI, EU ÎL BAT!”

O femeie a fost prima victimă a acestuia, în luna decembrie a anului 1993. După câteva luni, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani și un prieten care voia să-l dea pe mâna poliției.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-l trădeze. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis a fost un prieten cu care comitea tâlhăriile.

Csampar avea 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. A acționat, de fiecare dată, de unul singur și este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut.

Citiți și:  MARIUS CSAMPAR, SCANDAL CU CRISTIAN CIOACĂ, DUPĂ GRATII: “DACĂ ĂSTA MAI STĂ ÎN CAMERĂ AZI, EU ÎL BAT!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

 1. Rezultate Căutare
  Rezultate de pe web

  Legea Gratierii – stiri, cand intra in vigoare, cine beneficiaza …www.digi24.ro › Știri › Actualitate › Justiție
  Legea Gratierii – totul despre Legea Amnistiei si Gratierii, legea controversata initiata de PSD … Proiectul a fost adoptat de Guvernul PSD-ALDE odată. … F. Iordache, după clasarea dosarului OUG 13: S-a dovedit că am făcut ce era corect şi legal … Sindicat, despre legea graţierii: 70% din deţinuţi se vor întoarce în primul an..ASTA ESTE PENTRU DEZINFORMARE

 2. Criminalii sunt eliberați
  Iar alții sunt închiși nevinovați
  Asta-i dreptatea *instalată*
  De justiția *bine remunerată*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *