“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Ce a făcut Klaus Iohannis sâmbătă, aflat la ultimul lui Paşte ca preşedinte al României

MzY5NTVhZTVmMzM2YTRiYTA3Y2VkZDAwY2Q1Yzk5.thumb

Până să ajungă la biserica din Piaţa Mare, preşedintele făcut o escală la Alba, acolo unde a profitat de vremea bună şi s-a relaxat la o partidă de golf.

A jucat golf la Pianul de Jos
Însoţit de soţie, Klaus Iohannis a profitat de vremea bună şi a jucat golf la Pianul de Jos. Liderul de la Cotroceni a afişat o ținută lejeră, a purtat pantaloni scurt și un tricou roșu.

Klaus Iohannis 350x343 1

Aşadar, Klaus și Carmen Iohannis sunt așteptați să ajungă la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din centrul Sibiului, începând cu ora 21:00, pentru a lua parte la slujba de Înviere.

După slujba de la biserică, șeful statului va petrece sărbătorile pascale în mod discret, în familie, alături de soția sa, Carmen.

Trebuie precizat că, deși Klaus Iohannis este luteran, în fiecare an alege să participe la slujba de înviere de la Biserica „Sfânta Treime”, având în vedere că soția sa, Carmen, este romano-catolică.

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Paştele Catolic
„Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate și bucurie.

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării și a renașterii. În mijlocul tuturor provocărilor și al încercărilor prin care trecem, Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină”, arată președintele.

Cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie, arată șeful statului.

„În acest spirit de solidaritate și compasiune, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință, oferindu-le lumina speranței și mângâierea credinței.

Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie. Vă urez tuturor un Paște binecuvântat, în pace și armonie!„, spune preşedintele Klaus Iohannis, în încheierea mesajului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.