“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIUMOR

CAZATURA în direct la Antena 3: Oana Stancu s-a prăbușit în studio în timpul emisiunii – VIDEO DEMN DE CASCADORII RASULUI

osa2

Oana Stancu, una dintre vedetele postului de televiziune Antena 3 (poreclit Latrina 3), a avut parte de un incident amuzant vineri în timp ce prezenta o emisiune de Crăciun în care erau invitate mai multe vedete pentru a colinda.

“Jurnalista” de centura a chemat-o pe Irina Loghin să interpreteze o colindă, dar nu a fost atentă la o treaptă și a căzut.

Din fericire pentru “jurnalista” si nefericire pentru noi, accidentul nu a fost grav, astfel că vedeta a continuat emisiunea și a dat asigurări că nu a fost rănită în urma căzăturii.

Incident în direct la Antena 3: Oana Stanciu s-a prăbușit în timp ce prezenta o emisiune cu colindători.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. A vazut-o dumnezeu pe oana stancu. Este primul semn. Prea ea e fecioara maria si restul nenorociti. Sa se uite la creditele sotului ……

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.