Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

CAZ SOCANT! O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

62306987

Femeia din Vaslui s-a răzbunat pe amanta soțului, aceasta fiind chiar vecina ei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Mărul discordiei dintre cele două femei din Vaslui ar fi relația pe care una dintre acestea a avut-o cu soțul celeilalte. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, potrivit realitatea.net.

Vezi si – ACUZATII GRAVE! Studentă ASALTATA SEXUAL de controlor. Scandal la CFR Călători

Soția bărbatului s-ar fi întors recent din Spania și, alături de nora ei, au scos-o pe amanta bărbatului, care le era și vecină, din casă și au târât-o în curte. Acestea au bătut-o cu pumnii șiu picioarele și au încercat să o abuzeze sexual cu un cârnat, pentru a nu repeta ce a făcut în trecut.

Vezi si – ZIARISTA NIMFOMANĂ. Jurnalistul sportiv familist Marian Olaianos din TVR, agresat sexual de ziarista culturală Nadine Vlădescu, a ajuns să fie el cel reclamat pentru că i-a refuzat avansurile

„Ca mamă am tăcut. Întotdeauna, am înghițit. Dumneavoastră cum v-ați simți? Am tăcut. Pe băiat nu l-am lăsat să vină. Are 30 de ani, să nu se întâmple ceva. Să nu sară la bătaie”, a declarat mama amantei.

După atacul violent, polițiștii au mers la locuința celor două agresoare, acuzate de loviri, alte violențe și viol.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.