CAZ SOCANT! O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

Femeia din Vaslui s-a răzbunat pe amanta soțului, aceasta fiind chiar vecina ei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Mărul discordiei dintre cele două femei din Vaslui ar fi relația pe care una dintre acestea a avut-o cu soțul celeilalte. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, potrivit realitatea.net.

Vezi si – ACUZATII GRAVE! Studentă ASALTATA SEXUAL de controlor. Scandal la CFR Călători

Soția bărbatului s-ar fi întors recent din Spania și, alături de nora ei, au scos-o pe amanta bărbatului, care le era și vecină, din casă și au târât-o în curte. Acestea au bătut-o cu pumnii șiu picioarele și au încercat să o abuzeze sexual cu un cârnat, pentru a nu repeta ce a făcut în trecut.

Vezi si – ZIARISTA NIMFOMANĂ. Jurnalistul sportiv familist Marian Olaianos din TVR, agresat sexual de ziarista culturală Nadine Vlădescu, a ajuns să fie el cel reclamat pentru că i-a refuzat avansurile

„Ca mamă am tăcut. Întotdeauna, am înghițit. Dumneavoastră cum v-ați simți? Am tăcut. Pe băiat nu l-am lăsat să vină. Are 30 de ani, să nu se întâmple ceva. Să nu sară la bătaie”, a declarat mama amantei.

După atacul violent, polițiștii au mers la locuința celor două agresoare, acuzate de loviri, alte violențe și viol.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *