“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

CARCOTASII de pe PrimaTv se razboiesc: GAINUSA il ataca pe HUIDU fara scrupule. Iata ce A IESIT intre cei doi dupa un SCHIMB de REPLICI

61568471

Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, Mihai Gainusa a tinut ca de ziua lui, sa faca o scurta prezentare a vietii personale. A inclus in mesajul sau mai multe nume mondene, reusind sa il intepe pe fostul lui coleg de emisiune, Serban Huidu.

Cei doi se pare ca inca mai au sa isi spuna multe asa ca iata ce a sustinut Gainusa in mesajul postat, unde facea referire la fosti colaboratori:

“Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris și l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulțumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulțumesc Călinescu. Nu-ți mulțumesc pentru că mi-ai zis de față cu toți sclavii tăi că n-am față de ecran.

 

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

 

Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect.
Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct.

 

Mulțumesc Burci (Cristian – n.r.) că ai crezut cândva în mine. Nu-ți mulțumesc că ți-ai bătut joc de munca mea și ai preferat să-i asculți pe yesmenii din jur. Să știi că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravietuiesc cu resturi aruncate.
Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros și inteligent pe care-l respect mult. Vă mulțumesc că mă apreciați. Fac tot ce pot, credeți-mă, ca să nu vă dezamăgesc.

 

Am avut și succese (uri) și eșecuri (ce). Dar m-am ridicat întotdeauna de jos și am continuat. (Sună patetic? Stereotipuri? Stai să încerc și altceva) Am dat-o și în bară, dar n-am învățat nimic din asta.”

La scurt timp dupa ce mesajul a fost postat, vechiul coleg de munca, Huidu a dorit sa ii adreseze cateva cuvinte tot prin intermediul lumii virtuale. Astfel, Serban a scris in mesajul postat pe blogul personal:

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută și îți spune că Topul Rușinică merge foarte bine. Ceea ce îți dorește și ție cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt același vremuri….

 

Proasta aia de Fani îți ține pumnii să faci rost de un producător mai devotat și mai ordonat decât ea. Ea care nu depășește linia doi.

 

Tăntălăul ăla de Dezbracatu îți spune: la mulți ani și îți este recunoscător pentru că, datorită ție, prețuiește mult mai mult colegii pe care îi are. Cretina aia de Ioana îți ține pumnii strânși să ai parte de un public la fel că și ea: cu facultăți terminate și mastere pe deasupra.

 

Bebelusele îți vor dedică un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audiența aia pe care tu nu dai doi bani. (…) Îmi pare rău dacă am uitat ce cineva și aș vrea să fim bine înțeleși: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag și din care ai făcut parte și tu, dacă îți mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la ține, poate și pentru că nu știu că tu câștigai de trei ori mai mult decât toată Echipa la un loc (ups mi-a scăpat). Totuși, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toți sunt niște nulități, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte și ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind “nulitati de mână a doua” nu fac față presiunii noilor tale planuri”

Se pare ca rivalitatea dintre cei doi a iesit la iveala dupa ce Gainusa a renuntat la proiectul “Cronica carcotasilor” si alaturi de Codrut Keghes – Dezbracatu’ a inceput proiectul “Cusurgii”. Desi a luat sfarsit dupa numai un sezon, cei doi nu regreta retragerea di echipa carcotasilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Nenea lu' nationalistu'…ce legatura are denumirea site-ului cu acest articol de ca(n)ca(n)?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.