DOLIU la Cronica Cârcotașilor! A MURIT. „Drum lin către ÎNGERI”

Este zi de doliu în familia de la „Cronica Cârcotașilor”. Un eveniment tragic a provocat o tristețe fără margini în rândul membrilor aduc pe micul ecran emisiunea de comedie.

Mama cunoscutului comediant Cătălin Dezbrăcatu, faimos pentru rolul său din emisiunea Cronica Cârcotașilor, a murit în urmă cu câteva zile, iar vedeta de televiziune este în doliu. Evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu trei zile și l-a afectat extrem de grav pe cunoscutul prezentator de pe micul ecran, conform B1.ro.

Comediantul a scris un mesaj scurt, dar încărcat de însemnătate pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook. „Drum lin către îngeri, mămica mea!”, a scris prezentatorul.

La sfârșitul lunii mai, vedeta participase la un concurs la care au fost testate patru categorii de mici: din carne de porc, carne de porc amestecată cu vită, vită și oaie și vită, porc și oaie. Jurului a fost alcătuit din experți într-ale bucătăriei precum Chef Toni, Chef Bogdan Toader, vedete cunoscătoare și iubitoare de mâncare bună, precum Cătălin Dezbrăcatu și Tavi Colen.

VEZI SI:  ULTIMA ORA: DOLIU pentru CULTURA ROMANEASCA – Unul dintre academicienii României si-a luat ramas bun!

„Nu aș renunța la magazinele dedicate, micii ce se găsesc în supermarketuri sunt foarte slabi în comparație cu cei preparați în măcelării, în fața ta”, a declarat Codrut Keghes, faimosul cârcotaș de la Cronică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.