“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

DOLIU la Cronica Cârcotașilor! A MURIT. „Drum lin către ÎNGERI”

doliuuuu

Este zi de doliu în familia de la „Cronica Cârcotașilor”. Un eveniment tragic a provocat o tristețe fără margini în rândul membrilor aduc pe micul ecran emisiunea de comedie.

Mama cunoscutului comediant Cătălin Dezbrăcatu, faimos pentru rolul său din emisiunea Cronica Cârcotașilor, a murit în urmă cu câteva zile, iar vedeta de televiziune este în doliu. Evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu trei zile și l-a afectat extrem de grav pe cunoscutul prezentator de pe micul ecran, conform B1.ro.

Comediantul a scris un mesaj scurt, dar încărcat de însemnătate pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook. „Drum lin către îngeri, mămica mea!”, a scris prezentatorul.

La sfârșitul lunii mai, vedeta participase la un concurs la care au fost testate patru categorii de mici: din carne de porc, carne de porc amestecată cu vită, vită și oaie și vită, porc și oaie. Jurului a fost alcătuit din experți într-ale bucătăriei precum Chef Toni, Chef Bogdan Toader, vedete cunoscătoare și iubitoare de mâncare bună, precum Cătălin Dezbrăcatu și Tavi Colen.

VEZI SI:  ULTIMA ORA: DOLIU pentru CULTURA ROMANEASCA – Unul dintre academicienii României si-a luat ramas bun!

„Nu aș renunța la magazinele dedicate, micii ce se găsesc în supermarketuri sunt foarte slabi în comparație cu cei preparați în măcelării, în fața ta”, a declarat Codrut Keghes, faimosul cârcotaș de la Cronică.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.