“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cabral, prins între noul show de la Pro TV și cartea la care lucrează din greu… „care e nu dark… foarte dark”. EXCLUSIV

Deși „Ce spun românii?” a luat o mică pauză, în locul emisiunii intrând „Batem palma?”, Cabral va fi prezent la Pro TV din 14 septembrie, în fiecare joi seara, cu „Săriți de pe fix!”.

Cine mai „sare” de pe fix?

Pe lângă Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Paul Ipate și Cătălin Neamțu – invitații permanenți ai emisiunii – în nebunia de la „Săriți de pe fix!” vor intra și alte vedete. Printre ele… Andreea Marin, Irina Rimes, Antonia, Sore, Adela Popescu, Dorian Popa, Ruby și Ana Baniciu, care vor participa la câte o ediție fiecare.

Despre culisele noului show de divertisment de la Pro TV („Anything Goes”), dar și câteva dezvăluiri despre cartea pe care o are în lucru am aflart mai multe chiar de la… Cabral.

cabral-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Săriți de pe fix!”… un titlu desprins parcă dintr-una din categoriile tale de pe blog. Cum ai racționat când ți s-a propus pentru prima dată acest proiect?

Am râs cu poftă, la fel cum am râs când mi-ai zis acum că pare una dintre categoriile de pe blog. Pentru că e fix așa… m-am integrat organic în nebunia asta, cumva pare că a fost făcută pentru noi. După ce-am râs, după ce-am primit propunerea, am stat să ne gândim dacă e ce trebuie. Cumva, ce a urmat la filmări a confirmat că bănuiala noastră a fost bună, merită să sari de pe fix…

Și cât de mult ai putut interveni în organizarea joucurilor din acest show? E drept, vorbim despre un format cu licență, dar… ai fi putut da multe idei scenariștilor.

Partea bună cu un format licențiat este că ai deja pârghiile de bază, trebuie să modifici doar o parte din conținut ca să-i dai savoare locală… Ce am putut noi reuși a fost să ducem jocurile mult mai departe decât spune licența. Acum, dacă le-am dus prea departe… o să vedem din reacția celor de acasă. Că cei din platou au alternat între a râde în hohote și… a fi îngroziți!

Crezi că, în anumite jocuri, te-ai fi putut descurca mai bine față de gașca de comedianți din show?

Cum să spun eu așa ceva?! Ei sunt perfecți! Cu toate că, da, ai dreptate, uneori i-au luat emoțiile, panicile, frezoanele și… au fost complet pe lângă! Dar tocmai asta dă savoare spectacolului…

Dintre ei, cine te-a lăsat fără replică? 

Fiecare dintre ei, pe rând, a făcut dovada că are talent incredibil de mult, că știe a se juca și că… e ușor dement. Deci, pe rând, m-au lăsat toți fără replică!

Apropo de scenarii… te pricepi bine, chiar foarte bine să scrii. La un moment dat, „blognovela” era în top în online. De ce nu ai încercat un script și pentru TV?

În primul rând îți mulțumesc pentru a doua mențiune a blogului, blognovela chiar a prins foarte bine. Legat de un script de TV… e greu să te încadrezi în toate cutumele, regulile, limitările și „nogo“-urile pe care le presupune un format TV. O să vezi la ce mă refer când o să reușesc să termin cartea la care lucrez, care e nu dark… foarte dark. Dar sunt șanse să te prindă povestea…

În cei peste 25 de ani de TV, ce format ți se pare că nu ți-a ieșit deloc? Și în ce gen de emisiune crezi că nu ai putea să te integrezi în niciun fel?

Am avut noroc să lucrez alături de echipe foarte mișto și datorită acestui lucru am reușit de fiecare dată să scoatem cât de mult s-a putut la momentul respectiv, nu resursele respective.

Ce nu mi-a ieșit deloc a fost perioada când am prezentat știrile sportive… și era evident că aveam zero interes față de toate bârfele și comentariile legate de viața fotbaliștilor.

Care au fost cele mai trăsnite experiențe din vara asta pentru tine?

Una dintre ele este clar „Săriți de pe fix!”. La formatul ăsta filmezi azi ceva, mâine ceva… iar poimâine te ia tot prin surprindere, pentru că nimic nu are logică și totul e palalila.

Daaaar, cumva, în tot haosul ăla, se râde mult de tot.

Ce nu poți refuza indiferent de circumstanțe?

Ecler. Profiterol. Salată de roșii cu brânză sărată. Ceafă de porc. Să mă opresc?

Ce crezi că îți lipsește în acest moment?

Liniștea. Dar o găsesc eu pe undeva…

Foto: Pro TV; Instagram

cabral-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Sursa foto: Instagram

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.