“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAUUMOR

Buzau: 800 de tigani refuză să mai vină la cantina socială după ce li s-a spus că trebuie să mestece singuri mâncarea

cantina ajutor social buzau

mras2

În 2018, 822 de tigani se aflau în evidenţele Administraţiei Serviciilor Social Comunitare Buzau. Numărul acestora s-a redus considerabil după ce, pentru reducerea costurilor, beneficiarii au fost înştiinţaţi că de acum încolo trebuie să-şi mestece singuri mâncarea.

“Anul acesta, Consiliul Local a hotărât că persoanele care au toate măselele trebuie să-şi fărâmiţeze singuri alimentele înainte să le înghită. Tiganii au fost foarte nemulţumiţi, lucru care se reflectă în numărul beneficiarilor. Azi s-au servit cartofi. Destul de moi, trebuie mestecaţi de maximum 4-5 ori. N-a venit nimeni. Înainte, când aveam un om care clefăia pentru ei şi le dădea în gură, ca o cloşcă grijulie, munceam 24 din 24”, povesteşte Telibasa Ionut, bucătar la o cantină socială din Buzau.

“De când s-a introdus obligativitatea masticaţiei, tiganii preferă să nu mai vină la cantina socială. Te face să te întrebi dacă aveau nevoie de la bun început de serviciile acesteia”, declară Pop Cristian Sabin, consilier local.

Citeste si: Un hacker nemilos le face CV-uri pe eJobs tiganilor asistați sociali și bieții primesc zilnic zeci de oferte de muncă

cn5

P.S.: Acesta nu este neaparat un pamflet.

Citeste si: Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.