BREAKING NEWS “Nu vom mai MURI de COVID”. Doctorul Radu Țincu, ANUNȚ ÎNGRIJORĂTOR

Medicul Radu Țincu a reacționat în urma confirmării noului bilanț de COVID-19, în România.

“Neîncrederea populației este explicația faptului că asistăm la această accelerare a pandemiei și iată că avem un procent foarte mare, suntem deja la cinci luni de la debutul pandemiei în Europa și oamenii, în proporție de jumătate, nu cred în existența ei. De aceea am ajuns în această situație și probabil că dacă proporția aceasta de neîncredere nu se va reduce, vom ajunge într-o situație și mai gravă.

Apropo de oprirea pandemiei, situația e foarte clară! Pandemia de orice boală nu poate fi oprită decât prin imunizare, imunizare care se poate obține fie prin vaccinare, ceea ce nu se poate acum, fie prin trecerea prin boală, o imunitate de turmă, lucru care iar nu se poate aplica. Dacă vom avea o rată mare de îmbolnăvire într-un timp scurt, sistemul de sănătate va fi pus în genunchi și oamenii vor muri pentru că nu mai au acces la servicii de sănătate publică”, a declarat medicul Radu Țincu, în direct la B1 TV.

Astfel, medicul a subliniat că mortalitatea nu va mai fi generată de coronavirus, ci de incapacitatea sistemului de sănătate de a-l trata. “În toate țările unde această creștere a fost exponențială oamenii au murit pentru că nu au mai avut loc în spitale. Mortalitatea a fost dublată sau triplată din această cauză, nu neapărat din cauza agresivității COVID-19”, a completat el.

Sursa; dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *