“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

BREAKING NEWS Explozie puternică lângă aeroportul din Kabul. Cel puțin 13 morți -UPDATE

58881951 303

O explozie s-a produs în această după-amiază lângă aeroportul din Kabul, Afganistan.

UPDATE: Potrivit primelor rapoarte, există un număr de soldați americani printre cei răniți în explozia din fața Aeroportului Internațional Hamid Karzai joi, potrivit a trei oficiali americani și a unei surse familiare cu situația, scrie CNN News.

UPDATE: Cel puțin 13 persoane au fost ucise într-o explozie în fața aeroportului din Kabul, a declarat un oficial taliban pentru agenția de presă Reuters, scrie Sky News.

Printre cei uciși se află și copii, iar mai mulți gardieni talibani au fost răniți, a spus oficialul.

UPDATE: Ministerul Apărării din Turcia susține că ar fi existat două explozii pe aeroport în afara aeroportului din Kabul. Momentan nu există o confirmare oficială a acestor informații, mai susțin jurnaliștii de la BBC News.

UPDATE: O sursă a Ministerului Apărării din Marea Britanie a declarat: „Nu avem nicio evidență a victimelor militare din Marea Britanie, dar este prea devreme pentru a ști cu siguranță”, scrie BBC News.

Trupele britanice s-au stabilit recent la Abbey Gate, pe aeroportul internațional Hamid Karzai din Kabul.

UPDATE: Numeroase persoane sunt rănite după ce o explozie puternică a avut loc joi, la una dintre intrările în aeroportul din Kabul. Forțele occidentale aveau informații că la aeroport urmează să se producă un atac terorist. Atacul nu a fost revendicat, potrivit CNBC, scrie Mediafax.

Atentatul a avut loc în timpul operațiunilor de evacuare de pe aeroportul din Afganistan. Se pare că atacul a avut loc chiar la intrarea în aeroport, lângă un hotel folosit în special de străini.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.