BREAKING NEWS Explozie puternică lângă aeroportul din Kabul. Cel puțin 13 morți -UPDATE

O explozie s-a produs în această după-amiază lângă aeroportul din Kabul, Afganistan.

UPDATE: Potrivit primelor rapoarte, există un număr de soldați americani printre cei răniți în explozia din fața Aeroportului Internațional Hamid Karzai joi, potrivit a trei oficiali americani și a unei surse familiare cu situația, scrie CNN News.

UPDATE: Cel puțin 13 persoane au fost ucise într-o explozie în fața aeroportului din Kabul, a declarat un oficial taliban pentru agenția de presă Reuters, scrie Sky News.

Printre cei uciși se află și copii, iar mai mulți gardieni talibani au fost răniți, a spus oficialul.

UPDATE: Ministerul Apărării din Turcia susține că ar fi existat două explozii pe aeroport în afara aeroportului din Kabul. Momentan nu există o confirmare oficială a acestor informații, mai susțin jurnaliștii de la BBC News.

UPDATE: O sursă a Ministerului Apărării din Marea Britanie a declarat: „Nu avem nicio evidență a victimelor militare din Marea Britanie, dar este prea devreme pentru a ști cu siguranță”, scrie BBC News.

Trupele britanice s-au stabilit recent la Abbey Gate, pe aeroportul internațional Hamid Karzai din Kabul.

UPDATE: Numeroase persoane sunt rănite după ce o explozie puternică a avut loc joi, la una dintre intrările în aeroportul din Kabul. Forțele occidentale aveau informații că la aeroport urmează să se producă un atac terorist. Atacul nu a fost revendicat, potrivit CNBC, scrie Mediafax.

Atentatul a avut loc în timpul operațiunilor de evacuare de pe aeroportul din Afganistan. Se pare că atacul a avut loc chiar la intrarea în aeroport, lângă un hotel folosit în special de străini.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *