Breaking news DEMISIE răsunătoare la vârful PNL

Adrian Oros și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal. ”Am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul!”

”Azi este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal.

A fost o decizie foarte grea, si am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul.

Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România.

Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse reale pentru dezvoltarea României.

Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat.

Rămân loial valorilor liberale, oamenilor care m-au votat, alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi”, a declarat Adrian Oros., potrivit stiridecluj.ro.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.