“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Breaking news DEMISIE răsunătoare la vârful PNL

demisie 750x453 1

Adrian Oros și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal. ”Am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul!”

”Azi este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal.

A fost o decizie foarte grea, si am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul.

Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România.

Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse reale pentru dezvoltarea României.

Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat.

Rămân loial valorilor liberale, oamenilor care m-au votat, alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi”, a declarat Adrian Oros., potrivit stiridecluj.ro.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.