Breaking! Kirk Douglas a murit! Doliu mondial

Kirk Douglas s-a stins. Hollywoodul e în lacrimi! Anunțul a fost făcut în miezul nopții de miercuri spre joi.

Cel mai longeviv actor al Hollywoodului, Kirk Douglas a decedat în urmă cu câteva ore. Acesta urma să împlinească 104 ani, iar fiul său, celebrul Michael Douglas a făcut tot posibilul pentru a-i oferi cele mai bune tratamente pentru bolile de care acesta suferea.

Nora sa, frumoasa Katherine Zeta Jones, adesea a vorbit despre Kirk Douglas ca fiind un adevărat mentor și un tată extraordinar pentru soțul ei.

Kirk Douglas a fost actor, regizor și producător de film. De-a lungul unei cariere de 64 de ani, Douglas a apărut în peste 90 de filme.

Acesta a jucat și în Spartacus. (Spartacus este un film dramă/istoric din 1960 în regia lui Stanley Kubrick bazat pe romanul cu același nume al lui Howard Fast ce relatează viața celebrului gladiator de origin tracă)

„Cu multă durere în suflet, vă anunțăm că Kirk Douglas a murit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a cinematografiei, care a trăit frumos în anii de glorie. A fost un om devotat oamenilor, devotat justiției și cauzelor în care credea, iar asta stabilește un standard la care să aspirăm noi toți. Dar pentru mine și frații mei, Joel și Peter, el a fost pur și simplu Tata. Pentru Catherine a fost un minunat socru li pentru nepoții lui și strănepoții lui a fost bunicul lor iubitor. Iar pentru soția lui, Anna, a fost un soț minunat.

Kirk și-a trăit viața bine și a lăsat o moștenire importantă în film care va dăinui peste multe generații de acum încolo. Cât și istoria acțiunilor sale filantropice, prin care a ajutat publicul și a adus pace pe Pământ.

Lăsați-mă să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima lui zi de naștere: Tata, te iubesc foarte mult și sunt foarte mândru că sunt fiul tău.”, a transmis Michael Douglas (75 ani) în aceste momente triste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *