“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

BREAKING Apelul Kievului pentru locuitorii din Crimeea: să pregătească adăposturi antiaeriene

1200x630 harta politica Ucraina

Ucraina le-a cerut luni locuitorilor din Crimeea anexată de Rusia să pregătească adăposturi antiaeriene și să se aprovizioneze, în condițiile în care Kievul avansează cu planurile pentru o contraofensivă majoră pentru a alunga trupele rusești din teritoriul ucrainean ocupat, transmite Reuters .

De săptămâni întregi, Ucraina le spune locuitorilor din sudul său ocupat să fie pregătiți și să evacueze înainte de a lansa o contraofensivă. Cu toate acestea, avertismentul de luni a fost remarcabil pentru că s-a adresat locuitorilor din Crimeea, pe care Rusia a anexat-o în 2014, spre deosebire de zonele capturate de Rusia în timpul invaziei din acest an.

Se crede că peninsula de la Marea Neagră se află în afara razei de acțiune a armelor ucrainene, deși mai multe explozii recente la siturile militare rusești din Crimeea au pus sub semnul întrebării acest lucru. Kievul a refuzat să revendice responsabilitatea pentru aceste incidente.

„Cerem rezidenților din teritoriile ocupate, inclusiv din peninsula Crimeea, să urmeze recomandările oficialilor (ucraineni) în timpul măsurilor de dezocupare”, a declarat consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak.

„În special, să pregătească un adăpost antiaerian, să se aprovizioneze cu cantități suficiente de apă și să încarce acumulatoarele de energie. Totul va fi Ucraina”, a scris el pe Twitter.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.