“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Zelenski a dat ordinul direct! E Breaking News

Cum arata si cu ce se ocupa tatal lui Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat, marți că Ucraina va recupera Crimeea de sub ocupația rusă. Totodată, Zelenski a lansat informația momentului cu privire la negocierile cu Rusia.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, marţi, că țara sa intenționează să recupereze regiunea Crimeea, anexată de Rusia în 2014.

Totodată, Zelenski a anunțat că nu vrea armistiţiu cu Rusia pe linia frontului din estul Ucrainei.

Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina va recupera Crimeea de la Rusia prin orice modalitate pe care o consideră corectă. Cu toate acestea, șeful de la Kiev a ținut să precizeze că se consultă cu alte ţări înainte de a trece la acţiuni, relatează Reuters.

Cu ocazia reuniunii Platformei Crimeea, Zelenski a spus că Administraţia de la Kiev are deja o strategie de reconstrucţie a Crimeei.

„Am elaborat deja o strategie de reconstrucţie în Crimeea după expulzarea forţelor de ocupaţie ruse”, a declarat Zelenski, citat de agenţia Ukrinform.

Liderul de la Kiev a respins ideea negocierilor cu Rusia, precizând că Ucraina nu va accepta oprirea luptelor pe actuala linie de conflict din estul ţării.

Zelenski spune că pacea cu Rusia nu este posibilă
Săptămâna trecută, Volodimir Zelenski a declarat că pacea cu Rusia nu este posibilă atât timp cât trupele ruse sunt pe teritoriul Ucrainei. El a cerut retragerea armatei ruse pentru a exista perspective de negocieri.

„Oamenii care ucid, violează, atacă oraşele noastre civile cu rachete de croazieră zilnic nu pot să vrea pacea”, a declarat Volodimir Zelenski joia trecută, după întâlnirea pe care a avut-o în oraşul Lviv cu secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, şi cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

„Trupele ruse trebuie mai întâi să părăsească teritoriul nostru, apoi vom vedea”, a declarat Volodimir Zelenski.

Administraţia de la Moscova a acuzat Kievul în mai multe rânduri că evită negocierile de pace, care sunt întrerupte de multe luni.

Anunțul momentului făcut de Zelenski
Volodimir Zelenski a oferit un interviu pentru The Washington Post, în urma căruia a primit mai multe critici dure la adresa sa. Totul a pornit după ce președintele ucrainean a declarat că nu a comunicat public informații de la Agenția Centrală americană de informații (CIA) cu privire la invazia Rusiei, din dorința de a nu provoca o panică generalizată.

”Dacă am fi răspândit haosul în populaţie înainte de invazie, ruşii ne-ar fi devorat”, spune președintele ucrainean, subliniind că i-a fost frică de o panică generalizată și de o fugă masivă a oamenilor din țară.

Liderul de la Kiev a mai adăugat că „dacă am fi comunicat (invazia), atunci, aş fi pierdut şapte miliarde de dolari pe lună începând din octombrie (2021) şi până când au atacat riuşii. Ne-ar fi bătut în trei zile”.

El a mai spus că ucrainenii au scos din conturi mai multe sume de bani, ei fiind conștienți că războiul va afecta grav economia țării.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.