BOMBĂ! Dragnea ESTE ÎN LEGĂTURĂ CU BĂSESCU. Dezvăluire din PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează un atac dur la adresa lui Dragnea, după ce Elena Udrea a afirmat despre preşedintele PSD că este „şantajabil”.

„Eu o văd ca o confirmare. Încă de prin 2015, spuneam aici la dumneavoastră în platou când ne luptam cu sistemul lui Traian Băsescu în 2013, 2014, încă în 2015 era încă puternic, spuneam că sistemul lui Traian Băsescu nu înseamnă numai PDL și ce mai avea prin jur, Schmidt-Hăineală, care acum e foarte apropiată de Liviu Dragnea, ci sunt și de prin celelelalte partide.

S-a dovedit în cei doi ani de zile de atunci până astăzi și acum o spune răspicat și Elena Udrea că mulți din PSD stăteau la masă cu sistemul, printre care și Liviu D.

Liviu Dragnea stătea la masă cu Coldea, era la întâlnirile respective, la unele dintre ele, Liviu Dragnea o salvează pe Schmidt-Hăineală, exponentul sistemului și o pune prin tot felul de ministere și îi caută un loc în Guvern, când membrii de partid nu au loc, deci sistemul acela a lui Traian Băsescu nu era doar al lui, erau și alții din alte partide, ceea ce astăzi confirmă și Elena Udrea”, a declarat Cătălin Ivan.

VEZI SI: SHHAIDEH – REACTIE SFIDATOARE dupa ce s-a descoperit că BANII pentru dezvoltare s-au dus la baronii PSD-isti: Banii s-au acordat pe principiul „primul venit, primul servit”

VEZI SI: SCHIZOFRENIE LA ANTENA3! Dana Grecu, CRIZA DE NEBUNIE dupa eliberarea lui Voiculescu: NE FACE PE TOTI BEZMETICI

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

2 comentarii la „BOMBĂ! Dragnea ESTE ÎN LEGĂTURĂ CU BĂSESCU. Dezvăluire din PSD

 • 19 iulie 2017 la 23:16
  Permalink

  V-ati indoit vreodata? Toti sunt o apa si-un pamant…

  Răspunde
 • 24 februarie 2019 la 18:13
  Permalink

  V-ati indoit vreodata? Toti sunt o apa si-un pamant…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x