Bebeluș de o lună abandonat în curtea Spitalului Judetean! Mama, o prostituata. Iata EROAREA PRIN CARE A FOST IDENTIFICATA RAPID

Bebelus de o luna ABANDONAT in curtea Spitalului Judetean Buzau:

Bebelusul se afla într-un cărucior, iar plânsetele acestuia au fost sesizate de niste pensionari.

După ce i-au căutat și așteptat preț de câteva minute pe parinti, aceștia au dus copilasul la UPU Buzau.

Prostituata de 33 de ani a ajuns în atenția Poliției după ce și-a abandonat pruncul de doar o lună curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Personalul medical a găsit printre lucrurile din cărucior și o scrisoare medicală (copilul fusese internat la pediatrie la începutul lunii) grație căreia s-a putut face rapid identificarea mamei bebelușului.

Conform informațiilor poliției, mama este o buzoiancă de 33 de ani, care după această ispravă s-a ales cu dosar penal sub aspectul infracțiunii de abandon de familie.

Surse din presa locala arata că mama este de fapt o prostituată care ar mai avea încă zece copii.

Micuțul a fost internat la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. Medicii de gardă au declarat că starea sugarului este bună în prezent în ciuda faptului că a stat zeci de minute la temperatura de 2 grade celsius.

VEZI SI: STRIGATOR LA CER – NEREGULI cu duiumul scoase la iveala de PACIENTII ignorati la UPU BUZAU. Dezvaluiri SOCANTE facute de mamica unui copil de 1 an

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *