Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook-ul pentru cenzură și defăimare: Voi formula un denunț penal, aici, în România! Află cum poti face si tu acest lucru

Gheorghe Piperea face denunț penal împotriva Facebook

Într-un mesaj postat pe Facebook, în această seară, avocatul Gheorghe Piperea a precizat că va iniția un demers similar cu cel al fostului președinte american Donald Trump.

„Sunt gata cu acțiunea în daune contra feisbuc, pentru cenzură și defăimare.

O public mâine, integral. Ca model, zic. Pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma cenzurii, captivității, hoției de date cu caracter personal și defăimării/stigmatizării cauzate/practicate de feisbuc.

LE: Precizez că, dat fiind rolul nefast asumat de feisbuc și de fuhrerul său în comunicarea de “știri oficiale” referitoare la originea naturală a coronavirusului (pangolin/liliac – om) și la cenzurarea criminală a tuturor informațiilor și opiniilor referitoare la originea artificială (fabricare și scăpare din laboratorul din Wuhan, finanțat și de Fauci, și de institutul Pasteur), voi formula și denunț penal pentru comunicare de date false și zădărnicirea combaterii bolilor, atât contra feisbuc și a fuhrerului său, cât și a cenzorilor români care i-au ajutat, voluntar sau contra cost. Aici, în România.“, a scris, pe Facebook, avocatul Piperea.

Citiți și:  Avocatul Piperea: 'Codul QR devine, oficial și retroactiv, complet inutil'. CAB a DECIS

Gheorghe Piperea a fost cenzurat pe Facebook în mai multe rânduri, ultima dată la jumătatea lunii iunie. Spunea atunci Gheorghe Piperea că va face toate demersurile necesare pentru a acționa în instanță gigantul Big-Tech.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!