“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

Au reusit imposibilul. TIGANII din Romania au SPART cea mai bine pazita FRONTIERA din LUME

O ancheta fara precedent a procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Craiova dezvaluie cum sute de rromi au migrat ilegal in Statele Unite ale Amercii si Canada. Acestia au spart cea mai bine pazita frontiera din lume, anume granita dintre SUA si Mexic. Este vorba de un zid inalt de 5 metri, care are camere de supraveghere si senzori care detecteaza orice miscare. In ciuda dotarilor, americanii s-au dovedit a fi fara aparare in fata rromilor de pe meleagurile noastre, astfel ca echipele de graniceri au anuntat autoritatile din Romania.
Afacerea era coordonata de mai multi lideri rromi din lumea interlopa a orasului Craiova, condusa de Bil Ovidiu Chiciu, zis “Balan”, Dumitru Chiciu, zis “Paris”, Liviu Radulean, zis “Gratian” si Daniel Radulean, zis “Cristi”. Acestia colaborau cu reprezentantia ia unor companii de turism romanesti, dar aveau cunostinte si printre vamesii mexicani si interlopi din orasul Cancun (Mexic). Fiecare rrom care voia sa ajunga in Tara Fagaduintei trebuia sa scoata aproximativ 8.000 de euro. Daca platea dupa ce ajungea la destinatie, suma crestea proportional. Profitul intregii grupari a fost evaluat la aproximativ un milion de euro.
Procurorii DIICOT au solicitat autoritatilor americane numele cetatenilor romani, suspecti ca ar fi parasit teritoriul Romaniei cu destinatia Mexic si care ar fi intrat, prin trecerea frauduloasa a frontierei, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. La data de 12 februarie 2013, Serviciul de Afaceri Internationale – Departamentul de Securitate Nationala al SUA din cadrul Ambasadei Americane din Viena – Serviciul American pentru Controlul Imigratiei si Normelor Vamale a comunicat catre DIICOT, printre altele, o lista cuprinzand numele a 785 de persoane, cetateni romani, cu privire la care Serviciul American pentru Controlul Imigratiei si Normelor Vamale (CBP) a confirmat ca au intrat in mod ilegal din Mexic in Statele Unite ale Americii in perioada aprilie-decembrie 2012
Procurorii DIICOT au trimis in judecata sapte persoane in acet caz. Ovidiu Bil Chiciu, Dumitru Chiciu zis “Paris”, Liviu Radulean si Filip Sardaru au fost arestati preventiv, in timp ce Daniel Radulean si Luigi Cristinel Popescu au fost arestati in lipsa si dati in urmarire internationala. Conform anchetatorilor, rromii ar fi obtinut venituri de peste un milion de euro din racolarea, transportarea si inlesnirea trecerii frontierei a sute de persoane.
“Liderii gruparii au fost identificati ca fiind Chiciu Dumitru, zis “Paris”, de 39 de ani, Serdaru Filip, de 40 de ani si Popescu Luigi Cristinel, de 44 de ani, exponenti ai lumii interlope din municipiul Craiova. In sarcina membrilor gruparii s-a retinut ca, in schimbul sumei de aproximativ 8.000 USD/ migrant, au racolat, indrumat si calauzit persoane de etnie rroma, provenind din judetele Dolj, Valcea si Mehedinti, facilitandu-le acestora trecerea frauduloasa a frontierei de stat dintre Mexic si SUA, respectiv SUA – Canada”, declara procurorii DIICOT Craiova, potrivit Evenimentul Zilei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.