“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Au fost PRINSI CEI DOI TIGANI care au UCIS doi paznici la fabrica de ciment. Ei au mai OMORAT un paznic anul trecut!

tgc

Doi tigani care sunt frati sunt suspecţii principali în cazul celor doi agenţi de pază ucişi în noaptea de duminică spre luni în sectorul 6 al Capitalei.

Tiganii, de loc din Vaslui, fără antecedente penale, sunt acuzaţi totuşi că ar fi ucis încă un paznic, în urmă cu un an de zile.

Medicii legişti au făcut luni şi autopsia preliminară şi au stabilit că victimele au suferit multiple traumatisme.

După ce angajaţi ai firmei de ciment din Sectorul 6 au fost audiaţi ore în şir, în timpul nopţii, poliţiştii au reţinut doi suspecţi. Ei sunt bănuiţi că i-ar fi ucis pe cei doi paznici, unul în vârstă de 53 de ani şi celălalt de 65 , găsiţi luni dimineaţă într-o hală dezafectată.

Moartea celor doi paznici ar fi rămas neobservată poate multă vreme dacă fiica uneia dintre victime nu s-ar fi alertat luni dimineață. A sunat insistent la telefon şi, când a văzut că nu i se răspunde, a alertat autorităţile.

Viorel Iordache, patron: „Cei doi agenţi care au venit să îi schimbe dimineaţa, au venit la 6 dimineaţa nu i-au găsit în post. A găsit în schimb hainele civile.”

Cei doi paznici au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie. Spaţiul nu mai era folosit, iar munca lor nu presupunea să intre acolo. Anul trecut, un alt paznic şi-a găsit sfârşitul în aceleaşi condiţii, însă cazul nu a fost elucidat nici până în ziua de astăzi.

Viorel Iordache, patron: „Am mai avut avut un agent care a fost ucis şi dus în hruba dezafectată. l-am găsit dezbrăcat, ucis, la vreo 30 de zile după ce l-am căutat peste tot.”

Anchetatorii au reținut doi suspecți, se pare că sunt frați, angajați la fabrică. Anchetatorii îi bănuesc că i-ar fi ucis pe cei doi paznici găsiți luni dimineață, dar și că l-ar fi ucis pe un bărbat, tot paznic, acum un an. Anchetatorii au tratat cazul ca moarte suspectă, pentru că nu au găsit suficiente probe care să ducă spre o posibilă crimă.

Atunci trupul victimei a fost descoperit târziu și era în stare de descompunere, astfel că nu au putut ridica probe.

Cei doi suspecți reținuți au fost ridicați de acasă târziu, de polițiștii de la Serviciul Omoruri și dus la audieri, însă nu au fost foarte cooperanți cu anchetatorii, însă în urma indiciilor și probelor ridicate de la fabrică, polițiștii i-au acuzat de trei capete de acuzare de omor calificat.

La fabrică, încă de dimineață e un echipaj de la Poliție care are grijă ca oamenii să nu intre în locul izolat de anchetatori. Oamenii spun că le este teamă să mai vină la muncă. Cele două victime erau foarte bine văzute de angajatorii lor, nu le-au făcut niciodată probleme. Mai mult, unul dintre ei se

Cei doi angajaţi reţinuţi sunt bănuiţi că ar fi şi autorii crimei petrecute anul trecut. Ei urmează să fie prezentaţi procurorilor cu mandat de arestare preventivă.

Citeste si: REVOLTATOR: Sofer INJUNGHIAT DE TIGANI imediat dupa un accident …desi totul s-a produs din vina unei pirande:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.