“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Atac USTURATOR la adresa lui Iohannis. Ce greseala impardonabila a facut presedintele

iohannis ciolacu INQUAM Photos Octav Ganea 1

Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, face afirmații surprinzătoare despre membrii Executivului. Acesta consideră că noul Guvern nu ar trebui să permită afilierii politice să strice colaborarea dintre guvernanți. Marcel Ciolacu își continuă criticile și asupra lui Klaus Iohannis, afirmând că „normal ar fi fost ca PSD, nici AUR, nici alte partide din România să nu aibă adversar preşedintele României.”

Marcel Ciolacu critică atitutinea membrilor Executivului. Acesta consideră că politicenii trebuie să își amintească, în primul rând, că aparțin aceluiaș Guvern și abia apoi unei anumite grupări politice. El a afirmat că formaţiunile politice din noua coaliţie sunt „condamnate” să aibă o guvernare stabilă până la sfârșitul primului ciclu electoral.

„Abordarea este cu totul diferită. Noi nu mai vorbim de un guvern al coaliţiei, vorbim de un acord politic şi o coaliţie şi de un guvern al României. Când ajungi, indiferent din ce partid, în Guvernul României, reprezinţi Guvernul României, nu neapărat reprezinţi un partid politic. Întâi reprezinţi Guvernul României, pe urmă românii şi pe urmă partidul politic, ca să ştim şi această ierarhie, să fie foarte clară pentru toţi domnii miniştri, ca să nu intrăm într-un conflict”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

Marcel Ciolacu consideră că, după intrarea la guvernare a PSD, România beneficiază de un Guvern stabil, care „din acest moment trebuie să devină şi eficient”, iar cetățenii trebuie să fie „parteneri la actul de guvernare, la lupta cu pandemia.” Social-democratul a susţinut că intrarea la guvernare „nu a fost o decizie uşoară” din cauza ”jignirilor şi atacurilor” provenite de la președintele României.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis
Social-democratul a continuat seria de critici, făcând afirmații și despre președintele țării Klaus Iohannis.

„Normal ar fi fost ca PSD, nici AUR, nici alte partide din România să nu aibă adversar sau duşman preşedintele României fiindcă rostul instituţional al preşedintelui este cu totul altul. Dacă a greşit cineva într-o normalitate pe care ne-o dorim, fiindcă suntem membri ai Uniunii Europene, acela a fost preşedintele României, Klaus Iohannis, când s-a implicat în campania electorală. Poate aceşti ultimi ani de mandat va arăta un preşedinte care reprezintă şi pe cei care au votat sau nu au votat preşedintele”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mulțumit de Nicolae Ciucă
Preşedintele PSD a declarat că este „foarte optimist” și are încredere că prim-ministrul Nicolae Ciucă „va găsi maturitatea şi echilibrul administrativ.” De asemenea, Marcel Ciolacu este de părere că fostul premier Mihai Tudose, în prezent europarlamentar, ar fi trebuit să facă parte din noul Guvern, însă acesta nu intenționează să facă așa ceva.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.