“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
STIRI

ATAC fara precedent la adresa SIMONEI HALEP – RADU BANCIU, jigniri cu duiumul: “I-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare inteligentă…” “Ea nu castiga DACA…”

banciu

Radu Banciu ne-a obişnuit să-şi spună părerea într-un limbaj uneori dur despre anumite personaje publice. La fel s-a întâmplat şi cu Simona Halep, care a fost criticată aspru de jurnalist şi nu s-a ferit să îşi spună punctul de vedere.

“Uite, de exemplu, când am vorbit despre Simona Halep, a fost vorba de intuiţie, nu de părere. Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă?”, spunea jurnalistul despre Simona Halep.

După ce a devenit numărul 1 mondial, Banciu a declara că Simona Halep nu ar fi ajuns prea curând pe primul loc dacă Serena Williams nu ar fi plecat de pe teren pentru că a devenit mamă.

“Simona Halep este numărul 1. Atenţie! Nu a câştigat turneul de la Beijing. Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi, adică nu trebuie să mai câştigi ca să fii numărul 1. Pentru cei care nu au înţeles, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial pentru că a născut Serena Williams. Dacă nu ar fi născut şi rămânea pe teren, probabil că performanţa Simonei Halep se mai amâna câteva decenii”, a zis Radu Banciu.

Realizatorul Radu Banciu nu îi recunoaşte Simonei Halep niciun merit: “Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Noi nu comentăm aici din perspectiva sentimentalismului. Dacă fata asta era născută la Taibei, nu interesa pe nimeni din România. Noi vorbim de ea doar sub atributul că ne aparţine, că este româncă. Oamenii nu au decât să se îndoape cu aceste rezultate. Noi comentăm din punct de vedere al specialistului”.

“Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. Noi nu avem atuu în niciun sport şi sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanţă în viaţă şi atunci se legitimează cu asta. E dreptul lui, dar e datoria mea să explic lucrurile aşa cum sunt”, a mai zis realizatorul TV.

“Simona Halep a fost mereu ambiţioasă şi a fost întruchiparea dârzeniei pe teren, dar i-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de inteligenţă evidentă pe teren. De aceea o şi apostrofam cu epitetele cunoscute. Simona Halep niciodată nu a strălucit, în schimb a fost plină de îndârjire, adică puţinul pe care i l-a dat Dumnezeu l-a exploatat cât a putut. Însă niciodată nu a excelat la aceste capitole şi de aceea nu va fi o jucătoare mare. Nu are mental de divă, de Şarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepţie, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-şi umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei.”, mai spunea Radu Banciu.

Sursa: cancan.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

  1. Banciu, omulețul veninos, ateul scârbos… își revarsă zoaiele ca de obicei. Nu-i ajunge nici la degetul mic Simonei Halep. De neluat în seamă!

  2. Banciu, omulețul veninos, ateul scârbos… își revarsă zoaiele ca de obicei. Nu-i ajunge nici la degetul mic Simonei Halep. De neluat în seamă!

  3. Banciu, o nulitate, un ratat, un neîmplinit de nici o parte a vieții. Uitați-vă la el: nu are bani de sacou și cravată. Pozează frecvent că știe franceza. Se leagă de subiecte despre care are vagi cunoștințe.
    Și ca să fim răutăcioși, ESTE UN BĂLOS! Mereu îi curg baliile. I se adună saliva în colțul gurii și umezește ecranul.. E plătit sărmanul și ca un animal credincios mușcă pe cel asupra căruia ăl asmuți. Vai Doamne de așa de unt olog!

  4. Banciu, o nulitate, un ratat, un neîmplinit de nici o parte a vieții. Uitați-vă la el: nu are bani de sacou și cravată. Pozează frecvent că știe franceza. Se leagă de subiecte despre care are vagi cunoștințe.
    Și ca să fim răutăcioși, ESTE UN BĂLOS! Mereu îi curg baliile. I se adună saliva în colțul gurii și umezește ecranul.. E plătit sărmanul și ca un animal credincios mușcă pe cel asupra căruia ăl asmuți. Vai Doamne de așa de unt olog!

  5. cine e pestritul asta?ca sa isi poata permite sa murdareasca o asemene sportiva de talie modiala .Banciule esti josnic

  6. cine e pestritul asta?ca sa isi poata permite sa murdareasca o asemene sportiva de talie modiala .Banciule esti josnic

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.