Aroganţa dusa la extrem a unei CRIMINALE PERICULOASE din Timișoara. Tiganca s-a pozat cu banii strânşi pentru UN NOU ASASINAT

O infractoare periculoasă, de etnie tiganeasca, eliberată înainte de termen pentru bună purtare după ce a comis o crimă, s-a lăudat cu banii strânşi din furturi, pe care îi va „investi” într-un nou asasinat.

Beneficiară a Noului Cod Penal, Claudia Florina Fechete, condamnată la 12 ani de puşcărie pentru omor, a obţinut eliberarea condiţionată, invocând aplicarea legii mai favorabile, scrie spynews.ro. Stabilită la Timişoara, criminala s-a reprofilat şi a început să „opereze” la buzunare, împreună cu alte personaje de etnie tiganeasca.

Iar „serviciul” este, se pare, extrem de bănos, pentru că asasina a postat, în ultima perioadă, mai multe imagini cu agoniseala: maşină, telefoane scumpe, casă, bijuterii din aur masiv şi… teancuri de euro.

Criminala care umblă slobodă printre semeni are, de câteva zile, o nouă ţintă: Cristi Brâncovan, care îi urmăreşte pe hoţii din buzunare şi le strică „afacerea”, avertizându-i pe călătorii din mijloacele de transport în comun.

VEZI SI: CU DINTII SCOSI: Hot de buzunare incoltit de nationalisti intr-un mijloc de transport in comun si dus la sectia de politie / VIDEO

Deranjată „la job”, asasina eliberată înainte de termen l-a ameninţat pe justiţiar, de faţă cu poliţiştii, spunând că este dispusă să plătească 10.000 de euro unui criminal, pentru a-l aranja pe „Vânătorul de hoţi”.

DETALII AICI: Imagini incredibile! Hoti de buzunare TIGANI – BATUTI de nationalisti in statia de autobuz la Timisoara! VIDEO

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *