“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

ARMA cu care Rusia poate ADUCE APOCALIPSA. Tehnologie de neoprit. UPGRADE PENTRU HAOS

satan

Ministerului Apărării din Federația Rusă a postat pe contul său oficial de Facebook, la data de 19 iulie, un material video în care este prezentată cea mai nouă rachetă balistică intercontinentală grea de tip Sarmat.

Materialul video publicat de Ministerul Apărării de la Moscova, susține faptul că racheta balistică intercontinentală termonucleară, echipată cu combustibil lichid și un sistem MIRV (încărcături multiple dirijabile independent), are rolul de a înlocui vechea rachetă Satan SS-18.

Conform declarației oficiale, programul de desfășurare a sistemului de rachete Sarmat este sincronizat în timp cu retragerea treptată a modelului precedent, mai precis a sistemului de rachete R-36M2 Voevoda, cunoscut și sub denumirea de SS-18 Satan. Nivelul energetic sporit al sistemului de rachete Sarmat face posibilă utilizarea unei serii complexe de capacități de luptă. Se pot transporta arme de putere mică, medie, mare sau foarte mare. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că livrarea noii rachete balistice intercontinentale de tip Sarmat, către armata rusă, este programată pentru 2020.

Producția în serie a rachetei Sarmat va avea loc, cel mai probabil, la fabrica Krasmash din orașul Krasnoyarsk, în Siberia. Realizată de către Biroul de Proiectare Makeyev Rocket, noua rachetă hipersonică de tip Sarmat poate atinge ținte atât prin Polul Nord, cât și prin Polul Sudic. “Platforma de luptă unică, multifuncțională a rachetei permite folosirea tuturor tipurilor de focoase existente, inclusiv a celor aflate în prezent doar pe planșa de proiectare”, susține comandantul Forțelor Strategice ale Rusiei, Generalul Colonel Karatayev. Potrivit Proiectului de Apărare Antirachetă a Centrului, modelul Sarmat este capabil să transporte 10 focoase mari, 16 mai mici, o combinație de focoase și contramăsuri sau până la 24 planoare hipersonice de urgență de tip 24 YU-74. Astfel, o singură rachetă balistică inter-continentală de tip Satan 2 ar putea transporta bombe atomice având o putere explozivă echivalentă cu opt megatone de TNT.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.