“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Apel pentru donare de sange care poate salva trei vieti

13188

Sprijin pentru Emilia Arsenachi. Apel pentru donare de sânge care poate salva trei vieți, a mamei și a gemenilor care urmează să se nască

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar copiii așteaptă ca Moș Crăciun să le aducă darurile la care visează și pentru care, cei mai mulți dintre ei i-au scris deja. Pentru un băiețel de doi ani din Buzău, cea mai mare dorință a sa este, cu siguranță, ca mama lui să se întoarcă sănătoasă acasă. Este vorba despre Emilia Arsenachi, de 36 de ani, care are mare nevoie de ajutorul nostru, pentru a supraviețui și pentru a putea aduce pe lume, cu bine, gemenii pe care-i poartă în pântec.

Buzoianca este în luna șasea de sarcină gemelară și se zbate între viață și moarte la Maternitatea Polizu din București, unde medicii fac eforturi pentru a o stabiliza astfel încât să poată în curând să fie supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Diagnosticul Emiliei Arsenachi este placentă Previa, uter cicatricial și invadare vezică sânge. Ea trebuie să treacă printr-o operație complexă, cu o posibilă histerectomie după cezariană și are nevoie de sânge, pe care cei care doresc să o ajute pe ea să trăiască și pe cei doi copii să vină pe lume, îl pot dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

Apelul pentru Emilia Arsenachi este făcut de colegii săi de muncă, de la Direcția Apelor, care doar în urmă cu două luni s-au mai mobilizat în acest fel și pentru un alt coleg aflat într-o situație gravă.

Emilia Arsenachi are grupa de sânge B3, RH pozitiv, iar buzoienii care doresc să o ajute trebuie să specifice numele ei în momentul în care se  vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină  Buzău, de pe strada Grigore Baștan nr.2. Donația lor va face cu siguranță diferența între viață și moarte pentru o mamă și pentru ca cei doi prunci ai ei să vină pe lume.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.