Preoţii din 70 de parohii donează sânge în sprijinul celor ARSI DE VII la Clubul Colectiv!

hdhdhdhdhdh

Campania ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” a început vineri, 30 octombrie, cu voluntarii şi preoţii din Cercul Pastoral nr. 1 şi continuă cu reprezentanţii bisericilor din Protopopiatul Slobozia.

Printre primii donatori ai Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, care s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzii, se numără părintele protopop Cristian Ştefan Munteanu şi părintele secretar Laurenţiu Cioranu.

Campania privind salvarea de vieţi prin donarea de sânge continuă conform protocolului dintre cele două instituţii, astfel încât criza de produse sanguine cu care se confruntă spitalele să fie măcar atenuată.

VEZI SI: ANUNT IMPORTNAT! CAUTAM DONATORI PENTRU O VICTIMA DE LA INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV

3 comments

  1. vai de voi daca va dati sangele satanei

  2. Sunt donator dar nu donez pentru aia mai degraba dau sange pentru un copil care are nevoie la o operatie decat celor ce cu cateva minute inainte faceau semnul satanei cu mainile . Multi spun ca unde sa mearga la distractie mergeti la teatru dragi tineri la biblioteca cititi carti nu mergetyi la cluburi unde se bea se fumeaza unii se drogheaza si acolo se asculta muzica nu tocmai ortodoxa . Am citit traducerea integrala a melodiei se da dor ce convine dar versul trei arunca te in foc nu se da .

  3. ce te poti astepta de cineva pe nume Sorin …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *