“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Apel disperat al soţiei unuia dintre militarii răniţi grav în accidentul de la Boboc. Te rugam distribuie si tu

sge

Apel disperat al soţiei unuia dintre militarii răniţi grav în accidentul de la Boboc. Felicia vrea să îl salveze pe Valentin, care urmează să fie supus unuei complicate intervenţii chirirgicale.

Unul dintre militarii răniţi grav în teribilul accident de săptămâna trecută din apropierea Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene de La Boboc are nevoie urgent de sânge pentru o intervenţie chirurgicală la coloană care este programată pentru săptămâna viitoare.

Valentin George Lupu, grav rănit în accident, este victima preluată de un elicopter SMURD şi dus la Bucureşti, fiind internat la Spitalul Militar cu politraumatism. Soţia tânărului militar, Felicia, a lansat un apel pe Facebook, prin care îi roagă pe cei toţi care pot dona sânge să o facă urgent.

Valentin are grupa primitorilor universali, aşa că practic nu contează grupa de sânge a donatorilor, ci să ajungă în centrele de transfuzii cât mai repede: “Fac un apel către toţi prietenii mei de pe Facebook, e nevoie urgent de donatori de sânge pentru Lupu George Valentin, care se afla internat la spitalul Militar din Bucureşti. Cei care vor să doneze trebuie să specifice pentru cine donează şi spitalul la care trebuie să ajungă sângele. Vă rog din suflet, are nevoie de sânge..!!! Mulţumim!”

Un militar a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un pom, în apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.