VIDEO – Un bolnav zace de 3 zile lângă un Spital de Urgentă

bolnav-zace

NIMENI nu-l bagă-n seamă!

Iancu Gheorghe, un bărbat de 56 de ani, incapabil să se miște ori să se hrănească, tremurând de frig, zace în agonie de aproximativ 3-4 zile în fața Centrului Regional de Transfuzie Sanguină, chiar lângă Spitalul Județean Timișoara, fiind “externat” în fața clădirii din cauza afecțiunii delicate de care suferă.

Așadar, bărbatul zace vis-a-vis de spital, cel mai mare spital din vest și este ignorat complet de personalul ambulanțier care circulă în acea zonă, fiind lăsat la mila cetățenilor care i-au lăsat apă și napolitate. Sursa: Starea Natiunii

Urmăriți video-ul șocant:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Citiți și:  Am ajuns acolo: Medicii se uită la pacienți cum mor! Dar „ei se simt fericiți”
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
doru
doru
6 ani in urma cu

Buna ziua stimati doctorii din timisoara si stimate ministru al sanatati,daca acest om era unul cu bani altfel era treaba,find sarac si fara pile zace in strada,domnilor mai bine dativa seama ca din pacate toti sunteti raspunzatorii de soarta acestui OM nacajit,va vom da in judecata daca nu luati masuri,incepand de la SMURD,directia de sanatate timis si pina la ministru,nu este uman ce faceti domnilor,sa va fie rusine.

Zob
Zob
6 ani in urma cu

Este normal în capitalism ca omul fără bani să fie lăsat morţii. Nu înţeleg de ce vă miraţi. Jos comunismul!

Mai sunt câteva aspecte:

-Banatul este fruncea la mită în spitale
-Creştinismul românesc este cel mai bun
-Propaganda criminală a Occidentului vă va acuza de defăimare a instituţiilor capitaliste.

Mona Suteu
Mona Suteu
6 ani in urma cu

e trist ce se poate intimpla cind nu ai pe nimeni……daca avea l-ar fi luat acasa……..sper ca voi care l-ati filmat ati facut ceva pentru el….

Johann FREYMANN
Johann FREYMANN
5 ani in urma cu

Precizare: nu sunt medic, nu am rude medici, nu am parti-priuri cu Timisoara. Ceea ce vedem in imagine, cred că este de competenţa Primăriei Timişoara – fiind un caz eminamente social. Faptul că medicii l-au aruncat afară din spital, este o altă chestie, care ţine de jurăntul lui Hypocrit (sic!). La externare, aceşti bravi urmaşi ai lui Mengele trebuia să fi sesizat asistenţii sociali ai primăriei, pentru preluarea cazului. Dar cum nu mai sunt nici bani, nici interese pentru aşa ceva, omul poate fi lăsat să moară. Unde mai pui că "nemernicul" cred că nici nu plăteşte CAS! Ruşine!