“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Apare un nou lanţ de magazine în România: Cui îi va face concurenţă gigantul japonez

auchan cora carrefour kaufland special arad

Un nou lanţ de magazine îşi face apariţia în România. Este vorba despre un gigant japonez care a fost înfiinţat în 2013 şi care a ajuns la vânzări globale de 1,8 miliarde de dolari în doar patru ani.

Retailerul deţine peste 2 600 de magazine la nivel global. Acesta este prezent în peste 70 de ţări, inclusiv în SUA, Australia, Canada, Coreea de Sud, Japonia, China şi Vietnam, iar oficialii şi-au propus să ajungă la o reţea de 6 000 de magazine până în 2020.

În România, colosul Miniso pregăteşte o mutare în forţă. Aceste va deschide cinci magazine doar în acest an, după care şi-a propus să ajungă la peste 40 de magazine în oraşe, cât şi în provincie.

Cele cinci magazine vor fi deschise în Bucureşti, iar unul dintre ele se va găsi în centrul comercial Auchan Titan, acolo unde deja au început amenajările.

Potrivit economica.net, gama de produse comercializată de retailer este foarte largă. Acesta are la vânzare de la produse pentru casă, precum prosoape, tacâmuri, farfurii, perne, cutii pentru depozitare, până la produse cosmetice, cadouri, produse digitale, şi chiar mâncare

Cele mai atractive, însă, sunt preţurile. Acestea variază între doi şi şase dolari.

Miniso pregăteşte o mutare şi în Canada. Grupul japonez vrea să deschidă 100 de magazine până la sfârşitul anului. Oficialii vor să ajungă la un număr de 500 de magazine în următorii trei ani. – Sursa: bugetul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.