“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Anunțul de ultima ora făcut astăzi. Cine primește pensia înainte de Paște!

PENSIA DE PASTE

Dacă bugetarii au fost anunțați că vor primi salariile înainte de Paște, nu același lucru se va întâmpla și în cazul pensionarilor. Doar o parte dintre pensionari își va primi pensia înainte de sărbătorile pascale.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunțat miercuri într-o intervenție radio la Magic FM, că pensionarii își vor primi suma care reprezintă rația de hrană până de Paște. Concret, aceștia vor primi în jur de 1000 de lei, urmând ca după data de 15 aprilie 2018 să primească restul de bani.

Acesta a explicat că s-a luat această măsură a plății pensiilor în tranșe. Deoarece ar fi o perioadă mult prea mare între pensii dacă s-ar da deodată toată pensia pentru luna aprilie.

Carmen Dan a anunțat încă de sâmbătă că pensionarii MAI își vor primii bani înainte de Învierea Domnului.

În ceea ce privește ceilalți pensionari, nu s-a anunțat până acum nimic oficial.

Mai mult decât atât, România TV spune că nu mai este timp pentru punerea în aplicare a unei eventuale ordonanţe de urgenţă date în această săptămână pentru plata în avans a salariilor bugetarilor și a pensiilor.

De altfel, întrebat despre plata salariilor şi a pensiilor anticipat, înainte de Paşte, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat:

„Nu a fost o discuţie în acest sens în ședința de Guvern. Mai multe amănunte poate să dea Ministerul Finanţelor”.

De ce întârzie taloanele de pensie ale foștilor angajați de la Interne
Ministrul Carmen Dan a vorbit despre problema pensionarilor de la Interne care nu au primit niciun talon de pensie în acest an. Aceasta a dat vina pe poștă și pe firma responsabilă cu imprimarea și împachetarea plicurilor pentru această situație.

„În ultima perioadă am primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne. În care se reclama faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie și martie ale anului în curs încă nu au fost primite.

După cum știti, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare față de cel obișnuit. Lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce privește procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.