“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Anunţul care a zguduit liderii Europei! Se dă ORDIN DE ATAC!

vladimir putin 696x393 1

Rusia a lansat miercuri un avertisment serios cu privire la bombardarea Kievului cu rachete de mare precizie, la doar câteva ore după vizita făcută de premierul României, Nicolae Ciucă, la Kiev. Autoritățile militare ruse spun că armata este în așteptare 24 de ore din 24 să lanseze atacuri, iar reprezentanții țărilor străine prezenți pe teritoriul Ucrainei nu sunt o problemă.

Rusia a făcut o serie de declarații șocante la câteva ore după ce șeful Guvernului, Nicolae Ciucă, și Marcel Ciolacu, liderul PSD, au efectuat o vizită fulger la Kiev, pentru a avea o întâlnire cu Volodimir Zelenski.

Astfel, rușii amenință că vor ataca Kievul cu ocazia vizitei oficialilor occidentali, iar prezența lor acolo nu va fi considerată o problemă, anunțând că armata rusă este în aşteptarea unor lovitură non-stop.

Avertisment major al Rusiei pentru oficialii care merg la Kiev
Ministerul rus al Apărării a amenințat miercuri oficialii occidentali care se deplasează în capitala Ucrainei că armata rusă va ataca oraşul în curând, arată publicaţia nemțească Bild.

Astfel, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ameninţat oficialii străini care vin în Kiev în această perioadă, inclusiv pe cei de origine română, cum a fost cazul lui Nicolae Ciucă și al lui Marcel Ciolacu, cât și al șefului Camerei Senatului, Florin Cîțu, care ar trebui să ajungă chiar miercuri, că rușii sunt pregătiți să atace capitala Ucrainei.

„Armata rusă este în aşteptare 24 de ore din 24 şi poate lansa oricând lovituri asupra centrelor decizionale din Kiev cu arme de înaltă precizie, cu rază lungă de acţiune”, a transmis liderul rus al Armatei.

Mai mult, acesta a atras atenția că oficialii străini nu sunt o problemă dacă vor deveni victime ale atacurilor.

„Nu ar fi neapărat o problemă dacă reprezentanţii ţărilor occidentale ar fi prezenţi”, a mai spus oficialul rus.

Numeroși lideri europeni și americani au vizitat Kievul până acum
Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au fost marţi într-o vizită oficială la Kiev. Cei doi s-au întâlnit la Kiev cu Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme, apoi au vizitat două dintre cele mai bombardate oraşe de lângă capitala Ucrainei. De asemenea, și fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, a ajuns și ea în Ucraina.

În ultimele săptămâni, numeroși lideri mondiali au fost la Kiev, printre care premierul britanic Boris Johnson, preşedintele Comisiei UE Ursula von der Leyen, secretarul american al Apărării Lloyd Austin şi secretarul de stat al SUA Antony Blinken. De asemenea, în capitala Ucrainei au fost prezenţi mai mulţi şefi de stat din UE, printre care cei ai Poloniei, Moldovei sau Cehiei.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.