America se cutremura: 24 de ore de foc pentru RASTURNAREA alegerilor!

Eforturile Donald Trump de a contesta rezultatele votului din 3 noiembrie încep să aibă efect: se îngroașă rândurile contestatarilor. Sâmbătă pare să fi fost o zi crucială.

Mai multe zeci de Republicani membri ai Camerei Reprezentanților au avut sâmbătă noaptea o inedită vide-conferință, în care a fost abordat obiectivul lor de a răsturna rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA.

Informația a fost oferită de Mo Brooks, reprezentant de Alabama, postului Fox News. Acesta a declarat că, pe lângă cei 50 de reprezentanți, la conferință au participat președintele Donald Trump și șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows.

Brooks a mai precizat că nu toți congresmenii care participanți la conferință au sprijinit acțiunea de contestare a rezultatelor Colegiului Electoral, care îl favorizează pe Joe Biden, dar nu a oferit nici un nume.

„Curentul ia amploare”
„Curentul luptei împotriva fraudei electorale și a furtului alegerilor ia amploare cu rapiditate”, a spus Brooks. „Și, în consecință, numărul celor care sprijină această acțiune crește de la o zi la alta.”

Brooks a mai spus că este „încrezător că vor fi mulți, mulți alți congresmeni” care vor sprijini contestarea voturilor din Colegiul Electoral.

Rămâne de văzut dacă în Camera Reprezentanților se va atinge majoritatea simplă, necesară răsturnării rezultatelor, a spus Brooks.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *