Ultima carte! ANUNTUL lui Donald Trump care aruncă toată America în aer

Va fi o adevărată nebunie, spune Donald Trump cu puţin timp înainte să fie nevoit să-i predea mandatul lui Joe Biden. Care este planul său care ar putea arunca America în haos?

Preşedintele în exerciţiu al Statele Unite, Donald Trump, nu mai are mult până când va trebui să elibereze biroul de la Casa Albă, însă se pregăteşte să-şi joace ultima carte.

Trump i-a îndemnat pe susţinătorii săi, printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter, să meargă şi să protesteze la Washington D.C. pe data de 6 ianuarie. La această dată va avea loc ultima etapă a validării alegerilor, atunci când Congresul american va număra voturile din Colegiul Electoral.

În postarea sa, preşedinte în exerciţiu al SUA le transmite susţinătorilor săi: “Să fiţi acolo, va fi o nebunie!”. Trump se referă la un articol apărut în presă, care detaliează într-un raport de 36 de pagini cum scrutinul electoral de pe 3 noiembrie a fost fraudat.

Respectivul raport afirmă că există suficiente dovezi pentru a înclina balanţa în favoarea lui Donald Trump, împiedicându-l astfel pe Joe Biden să ajungă la Casa Albă. Documentul a fost redactat de către Peter Navarro, unul dintre consilierii lui Donald Trump.

Totuşi, jurnaliştii de la The Washington Post contestă veridicitatea faptelor expuse în raportul de 36 de pagini, numindu-l “cel mai ruşinos document al Casei Albe”, notează stirileprotv.ro.

Trump şi ancheta asupra fiului lui Joe Biden
În altă ordine de idei, Donald Trump a declarat joi că nu are “nimic de a face” cu potenţiala urmărire în justiţie a fiului preşedintelui-ales al SUA Joe Biden, Hunter, relatează Reuters.

Într-o postare pe Twitter, Trump a afirmat că nu este implicat în nicio anchetă penală asupra familiei Biden.

Postarea sa intervine la doar o zi după ce Jeffrey Rosen, viitorul procuror general interimar al SUA, a refuzat să răspundă, într-un interviu pentru Reuters, dacă va numi sau nu un anchetator special pentru a-l investiga pe Hunter Biden şi afacerile sale din străinătate.

Trump, căruia i se încheie mandatul pe 20 ianuarie, s-a gândit dacă să facă sau nu presiuni asupra Departamentului Justiţiei pentru a numi un anchetator special pentru Hunter Biden, potrivit unei persoane familiarizate cu această chestiune, susţine Reuters.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *