“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

ALOCAȚII MĂRITE DIN 2024

Bani pensie salariu 4 696x522 1

Guvernul a anunțat recent planuri de majorare a alocațiilor pentru copii începând cu 1 ianuarie 2024, o veste așteptată cu nerăbdare de numeroși părinți din întreaga țară.

Cu toate acestea, există unele speculații cu privire la posibila amânare a acestei majorări până în luna martie, când Institutul Național de Statistică (INS) va anunța oficial rata inflației din anul precedent.

Potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului (OUG) nr. 126/2021, cuantumul alocației de stat pentru copii se indexează anual, automat, cu rata medie anuală a inflației.

Această rată este comunicată de Institutul Național de Statistică și reprezintă indicatorul definitiv cunoscut în anul curent pentru anul calendaristic anterior. Prin urmare, majorarea anuală a alocațiilor pentru copii este determinată de inflație, scrie playtech.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.