“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ALERTA pe AEROPORTUL din Iasi: AVION TAROM – scurgere de COMBUSTIBIL observată înainte de decolare. Ce au DESCOPERIT pe PISTA…

tarom
Grav incident pe Aeroportul din Iași, unde o cursă TAROM a fost amânată din cauza unei scurgeri masive de combustibil din rezervor, care a fost observată chiar înainte de decolare.

Și pasagerii deja îmbarcați au văzut scurgerea de kerosen pe pistă. Echipele de intervenție au tras combustibilul înapoi în cisternă, iar decolarea a fost amânată mai multe ore, dar incidentul nu a fost anunțat, relatează bzi.ro.

Incidentul a fost înregistrat la zborul TAROM Iași-București, din 30 aprilie. Chiar înainte de decolare, angajații care alimentau aeronava cu combustibil au observat că o conductă s-a spart și din avion curge kerosen.

Combustibilul a făcut baltă pe pistă. Astfel, zborul a fost amânat timp de câteva ore.
Problema a fost remediată după ce un alt avion a venit de la București cu piesa pentru efectuarea reparației. Conducerea Aeroportului Iași nu a comentat incidentul, relatează aceeași sursă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.