ALERTA pe AEROPORTUL din Iasi: AVION TAROM – scurgere de COMBUSTIBIL observată înainte de decolare. Ce au DESCOPERIT pe PISTA…


Grav incident pe Aeroportul din Iași, unde o cursă TAROM a fost amânată din cauza unei scurgeri masive de combustibil din rezervor, care a fost observată chiar înainte de decolare.

Și pasagerii deja îmbarcați au văzut scurgerea de kerosen pe pistă. Echipele de intervenție au tras combustibilul înapoi în cisternă, iar decolarea a fost amânată mai multe ore, dar incidentul nu a fost anunțat, relatează bzi.ro.

Incidentul a fost înregistrat la zborul TAROM Iași-București, din 30 aprilie. Chiar înainte de decolare, angajații care alimentau aeronava cu combustibil au observat că o conductă s-a spart și din avion curge kerosen.

Combustibilul a făcut baltă pe pistă. Astfel, zborul a fost amânat timp de câteva ore.
Problema a fost remediată după ce un alt avion a venit de la București cu piesa pentru efectuarea reparației. Conducerea Aeroportului Iași nu a comentat incidentul, relatează aceeași sursă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.