Rares Bogdan, reactie furibunda. Adevărul ascuns din spatele JAFULUI de la TAROM

Rareș Bogdan a explodat după ce a auzit că la TAROM au avut loc, marți dimineață, percheziții de amploare, în sediul sindicatului situat în hangarul de pe aeroportul Otopeni, dar și acasă la Aurel Curdov, liderul de sindicat TAROM, din departamentul tehnic.

Anunțul că marți dimineață au loc percheziții de amploare la TAROM și că cei de la DIICOT verifică informațiile privind suspiciunile de trafic cu piese de avioane și organizare de grup infracțional, l-a determinat pe europarlametarul Rareș Bogdan să aibă o reacție dură.

Rareș Bogdan a recaționat dur, pe pagina sa de Facebook după vestea că autoritățile au descins la TAROM.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

„Exemplul absolut despre cum sa faci zob o companie ultraprofitabila printr-un management dezastruos succesiv. Dacă compania aceasta era manageriată cum trebuie, azi se uita de pe piedestal la companii ca Austrian, Alitalia, Elad, Aegesn. Nicaieri in România nu exista relații de rudenie, de cumetrie, de amantlâc mai puternice ca la TAROM! E numărul unu in România la acest capitol, întrece orice alta companie sau instituție de stat”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.