ALERTA la nivel mondial. Specialistii dau ALARMA! Scenariu horror pentru omenire

Specialistii sunt in alerta si avertizeaza omenirea ca sfarsitul este mai aproape decat credem.

Cercetatorii spun ca pamantul nu va putea suprevietui mai mult de 30 de ani,in conditiile in care nu se iau masuri urgente ce privesc schimbarile climatice.

Un raport publicat de Centrul Naţional al Climei din Australia, conturează un scenariu apocaliptic care ar putea deveni realitate până în 2050, potrivit iflscience.com. Raportul avertizează asupra unui risc existenţial pentru civilizaţie […] care are consecinţe negative permanente asupra umanităţii, care nu pot fi niciodată anulate.

Specialiștii mai spun că este o situație fără precedent în istoria omenirii, cu temperaturi pe care populaţia nu le-a mai experimentat niciodată până acum. Cercetătorii propun un plan, numit „scenariul din 2050”, pe care şefii statelor lumii ar trebui să îl pună în practică în doar trei decenii.

Scenariile sunt extrem de sumbre. 55% din populaţia globală suferă mai mult de 20 de zile pe an din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Se observă că America de Nord este lovită de evenimente meteorologice extreme, inclusiv incendii, secetă şi căldură extremă. Musonii din China nu reuşesc să aducă umiditatea necesară, aşa că marile râuri ale Asiei s-au uscat practic, iar precipitaţiile din America Centrală sunt la jumătate din nivelul altor decenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *