A inceput NEBUNIA. Pacientii din TREI spitale din București sunt DATI AFARA

 

Scenele care au îngrozit România în valul 3 al pandemiei se repetă. Trei spitale importante, din Capitală, vor fi evacuate pentru a fi transformate în unități COVID 19. Conform România TV, Spitalul Sfântul Ioan, Maternitatea Bucur și Spitalul Malaxa vor fi golite de pacienți pentru a fi transfortame în unități suport COVID.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei și nu vor mai fi spitale Covid și spitale non-Covid.

Reprezentantul Ministerului Sănătății a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabilește că spitalele vor rămâne deschise.

În primul an al pandemiei, pacienții cu boli cronice au avut dificultăți în a accesa serviciile medicale și pentru a elimina această situație, în vară, ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID și spitale non-COVID, unitățile vor avea circuite mixte, toți bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *