A inceput NEBUNIA. Pacientii din TREI spitale din București sunt DATI AFARA

 

Scenele care au îngrozit România în valul 3 al pandemiei se repetă. Trei spitale importante, din Capitală, vor fi evacuate pentru a fi transformate în unități COVID 19. Conform România TV, Spitalul Sfântul Ioan, Maternitatea Bucur și Spitalul Malaxa vor fi golite de pacienți pentru a fi transfortame în unități suport COVID.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei și nu vor mai fi spitale Covid și spitale non-Covid.

Reprezentantul Ministerului Sănătății a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabilește că spitalele vor rămâne deschise.

În primul an al pandemiei, pacienții cu boli cronice au avut dificultăți în a accesa serviciile medicale și pentru a elimina această situație, în vară, ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID și spitale non-COVID, unitățile vor avea circuite mixte, toți bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *