“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

Ai diplomă de BAC? Uite ce face statul pentru tine: e vorba de FOARTE MULTI BANI!

diploma de bac

Unii bugetari s-au născut în zodia norocului! Vin vremuri bune pentru anumiți angajați care au doar diploma de Bac. Cei care au doar liceul vor câștiga mai mult decât absolvenții de studii superioare, odată cu ultimele modificări făcute de guvernanți privind legea salarizării și Codul Muncii.

Diploma de Bac le va aduce mii de lei în buzunare

Cei care vor să devină statisticieni medicali și registratori medicali debutanți, cei care lucrează la anatomie patologică și în medicina legală vor beneficia în 2022 de un salariu de bază de aproximativ 4.700 de lei, adică aproape 5.000, cu 20% mai mult decât kinetoterapeuții, asistenții sociali, biochomiștii sau fizicienii.

Mai mult, bugetarii cu studii medii care activează în Justiție vor avea în 2022 un salariu de bază de 7.600 de lei brut lunar, adică 5.400 de lei în mână.

Pe lista persoanelor care vor lua mai mulți bani pe viitor intră și cei din lumea artelor: sunetiști, regizori de scenă, iluminiști de scenă, machiori, peruchieri, recuziteri și în general toți cei care au grijă de buna desfășurare a spectacolelor și concertelor. (sursa)

VEZI SI: E OFICIAL! Utilizatorii FACEBOOK VOR FI PLATITI pentru postarile lor.Uite conditiile

VEZI SI: Ai venituri mici sau ești șomer? Statul îți dă 600 de euro timp de doi ani, dacă îndeplinești aceste condiții

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.