“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Agenda intalnirii de la Davos in 2024: Globalistii si-au propus sa ne mintă frumos după ce au incercat sa ne impuna controlul total cu forta!

agenda intalnirii de la davos in 2024 globalistii si au propus sa ne mint frumos dup ce au incercat sa ne impuna controlul total cu forta 1

Conferința anuală a elitelor globaliste din cadrul Forumului Economic Mondial (FEM), care va avea loc la Davos, Elveția, la sfârșitul acestei luni, se va concentra pe „reconstruirea încrederii”.

În micul oraș alpin Davos, miliardarii și birocrații bogați se vor reuni din nou pentru a planifica următorul deceniu al vieții noastre, după ce au coborât din avioanele lor private în stațiunea de lux, scrie jurnalistul de investigație Seamus Bruner.

În 2024, ei vor munci la planul FEM spunând lumii că tot ce trebuie să facă e să aibă încredere în ei și în obiectivele mărețe pe care le vor atinge pentru „binele” omenirii. Evenimentul va avea loc în perioada 15-19 ianuarie, iar participarea va fi strict pe bază de invitație. FEM a publicat un rezumat parțial despre ceea ce va fi pe ordinea de zi la cea de-a 54-a reuniune anuală cu ușile închise.

În document se menționează că reuniunea va „oferi un spațiu crucial în care se va concentra pe principiile fundamentale pentru stimularea încrederii, printre care transparența, consecvența și responsabilitatea”. Potrivit planului descris, oficiali guvernamentali din întreaga lume vor fi acolo împreună cu alți reprezentanți nealeși din grupurile interesate să modeleze lumea de mâine.

„Această întâlnire anuală va primi peste 100 de reprezentanți de guverne, toate organizațiile internaționale majore, 1000 de parteneri ai Forumului, precum și lideri ai societății civile, experți, reprezentanți ai tinerilor, antreprenori sociali și instituții de presă”, se laudă FEM pe pagina online dedicată evenimentului.

Klaus Schwab a folosit 6.000 de dolari ca fonduri inițiale în 1971 pentru a transforma Forumul Economic Mondial dintr-o adunare umilă de cadre universitare în cel mai exclusivist club din lume. FEM acumulează 390 de milioane de dolari anual, căutând să-și sporească puterea economică și să obțină controlul politic și social.

via ZiuaNews

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.