“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Adrian Streinu – Cercel a făcut o dezvăluire explozivă. “Pandemia a afectat ASTA. NU avem o imagine CLARĂ”

Streinu Cercel RzV 1024x682 1

Medicul Adrian Streinu – Cercel a făcut o dezvăluire explozivă în cadrul evenimentului “Inovația medicală: acces, impact, schimbări”, organizată de DC MEDIA GROUP.

“Din păcate, în aceste șase luni de pandemie, testare pentru HIV a scăzut destul de mult, ceea ce a făcut ca să nu avem o imagine foarte clară cu privire la numărul real de infectări în perioada aceasta, dar în momentul de față constat că au început să crească aceste determinări, ceea ce este bine și, din păcate, mai apar și persoane care sunt infectate din nou cu HIV. Constatăm că se dezvoltă foarte mult componenta de laborator”, organizată de DC MEDIA GROUP.

Aparatura PCR pentru COVID-19, va putea fi folosită pentru detectarea altor boli precum cancer, HIV?

“Cu siguranță, pentru că această platformă de PCR nu este cu dedicație pentru HIV sau pentru SARS! Numai kitul de reacție este diferit, dar scula ca atare asta face”, a completat el.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.