“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

A APARUT VIDEO COMPLET. Iata momentele in care Palada il loveste salbatic pe Mihai Gotiu in studioul B1 TV – Video

bataie gotiu

B1 TV a dat publicitatii, vineri seara, o inregistrare video cu momentul in care Mirel Palada il ataca si il loveste pe senatorul Mihai Gotiu.

Senatorul USR Mihai Gotiu a depus joi la Sectia 1 de Politie plangerea penala impotriva lui Mirel Palada, cel care l-ar fi agresat fizic miercuri seara in studioul unui post de televiziune, fisele de la IML si Spitalul de Urgenta.

„Am depus plangerea penala. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul si va decide daca va da curs acestei plangeri si va incepe cercetarile pe ultraj. Probabil voi fi contactat in functie de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratura sau cei de la Politie. Deocamdata eu am depus doar plangerea si dovezile de la IML si cele de la Spitalul de Urgenta. Mai departe, cercetarile le vor face cei de la Politie sau Parchet in functie de decizia pe care o vor lua”, a spus Gotiu.

Iata imaginile video:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.